Închide meniul

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 11:59

Reclamă
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii

Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.

Lionel Messi / Profimedia

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor. Echipa din SUA a fost învinsă de Monterrey, în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monterrey se impusese şi în prima manşă, desfăşurată în Florida, cu 2-1.

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor

După meci, oficialii celor de la Monterrey au făcut o postare uluitoare pe Twitter. Aceștia au scris „SIUU”, făcând aluzie la modul în care Cristiano Ronaldo se bucură după marcarea unui gol. Postarea a fost ștearsă la puțin timp după publicare, însă fanii s-au mișcat rapid și au repostat imaginea.

De asemenea, fanii echipei din Mexic l-au fluirerat pe Lionel Messi la fiecare atingere de balon, în timpul acestei partide.

Reclamă

Inter a avut o posesie superioară la Monterrey, dar fără a produce pericol la poarta argentinianului Esteban Andrada, notează EFE, potrivit agerpres.ro.

Mexicanii au deschis scorul prin Brandon Vazquez (31), după o ieşire greşită a portarului Drake Callender. Germán Berterame (58) a dublat avantajul gazdelor, iar Jesus Gallardo (64) a punctat după o nouă eroare a apărării oaspeţilor.

Inter Miami a rămas în zece oameni în min. 78, când fostul internaţional spaniol Jordi Alba a primit al doilea cartonaş galben. Oaspeţii au înscris, totuşi, golul de onoare, prin Diego Gomez (85), din pasa lui Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Monterrey va juca în semifinale contra altei echipe americane, Columbus Crew, la care evoluează românul Alexandru Măţan. Cealaltă semifinală va opune formaţiile mexicane Pachuca (5-0 şi 2-1 cu costaricanii de la Herediano) şi Club America (4-0 şi 5-2 cu New England Revolution).

Lionel Messi și-a numit succesorii

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit că, în opinia sa, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Vinicius, dar și Lamine Yamal sunt jucătorii care pot câștiga Balonul de Aur, în următoarea perioadă.

De asemenea, argentinianul a spus că, în viitor, vor apărea alți jucători care se vor lupta pentru cel mai important trofeu individual din lumea fotbalului.

„Jucătorii care vor concura pentru Balonul de Aur în următorii ani? Poate exista o rivalitate foarte frumoasă în perioada următoare cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți alți jucători tineri.

De asemenea, cred că și Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum evoluează la Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor.

Cu siguranță, vor mai fi și alții care vor concura pentru acest trofeu, vor apărea și jucători noi pe care încă nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna apar jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să ne bucurăm”, a spus Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și