Închide meniul

Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 20:16

Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei

Lionel Messi și-a numit succesorii

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi nu a stat pe gânduri atunci când și-a numit succesorii! Superstarul argentinian a vorbit despre jucătorii care vor câștiga, în viitor, Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele care lipsește de pe lista lui Messi este Jude Bellingham, care face senzație în tricoul lui Real Madrid și pare că este de neoprit, în toate competițiile.

Lionel Messi și-a numit succesorii

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit că, în opinia sa, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Vinicius, dar și Lamine Yamal sunt jucătorii care pot câștiga Balonul de Aur, în următoarea perioadă.

De asemenea, argentinianul a spus că, în viitor, vor apărea alți jucători care se vor lupta pentru cel mai important trofeu individual din lumea fotbalului.

„Jucătorii care vor concura pentru Balonul de Aur în următorii ani? Poate exista o rivalitate foarte frumoasă în perioada următoare cu jucători precum Haaland, Mbappe, Vinicius și mulți alți jucători tineri.

Reclamă

De asemenea, cred că și Lamine Yamal, care este încă foarte tânăr și acum evoluează la Barcelona, va juca un rol important și se va lupta pentru Balonul de Aur în viitor.

Cu siguranță, vor mai fi și alții care vor concura pentru acest trofeu, vor apărea și jucători noi pe care încă nu îi cunoaștem, pentru că întotdeauna apar jucători noi și cred că va fi o eră foarte frumoasă de care să ne bucurăm”, a spus Lionel Messi, citat de dailymail.co.uk.

Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!

Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!

Reclamă 4 / 0/3

Starul argentinian al lui Inter Miami s-a destăinuit în podcastul Big Time.

„Schimbarea a fost dificilă când am plecat la PSG, pentru că îmi mergea foarte bine la Barcelona şi plănuiam să rămân acolo. Nu eram pregătit să plec, totul s-a întâmplat foarte repede.

A trebuit să-mi refac viaţa de pe o zi pe alta. Am cunoscut o altă ligă, un alt club, un nou vestiar. A fost o schimbare pe care nu o căutam şi de aceea a fost dificil la început”, a mărturisit Lionel Messi în podcastul Big Time.

Acum, când se află într-o nouă etapă, în afara Europei, la Inter Miami, unii consideră că argentinianul se apropie de sfârşitul carierei şi vorbesc despre o posibilă retragere.

„Ştiu că în momentul în care simt că nu mai sunt în stare să joc, că nu mă mai bucură sau că nu îmi mai ajut colegii, mă voi lăsa. Sunt foarte autocritic cu mine. Ştiu când sunt bun, când sunt rău, când joc bine şi când joc prost. Când voi considera că este timpul să fac acel pas, îl voi face fără să mă gândesc la vârstă. Dacă mă simt bine, voi încerca mereu să continui să concurez, pentru că este ceea ce îmi place şi ceea ce ştiu să facă”, a spus Messi în interviul respectiv, potrivit Agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și