Închide meniul

Val de reacţii după ce Mircea Lucescu s-a înţeles cu Dinamo Kiev: "Sigur are acordul lui"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 10:58

Val de reacţii după ce Mircea Lucescu s-a înţeles cu Dinamo Kiev: "Sigur are acordul lui"

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu s-a înţeles cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu va fi noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Lucescu a antrenat-o în Ucraina timp de 12 ani chiar pe rivala de la Şahtior. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sigur are acordul lui Rinat Ahmetov, nu și-ar da cuvântul pentru Dynamo Kiev dacă nu ar fi vorbit cu Ahmetov. Sunt sigur că au discutat. Mie îmi pare rău că nu a reușit nimeni din România să-l convingă să rămână aici.

Nici Federația Română de Fotbal, nici Liga! Eu m-aș bucura tare mult pentru el, pentru că mai are foarte multe de arătat, e unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii", a spus Dănuţ Lupu pentru Digisport.

Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev

Şi fostul elev al lui Mircea Lucescu la Şahtior, Cosmin Bărcăuan, a avut o reacţie cu privirea la numirea românului pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev. 

"Dacă într-adevăr se va face, atunci şi nea Mircea, şi Dynamo au luat decizia înţeleaptă. E o surpriză mare, dar nu imensă, dacă pot spune asa. Da, ne-am bătut în toţi anii cu ei pentru trofee, dar nu era cum făceam noi acasă, Dinamo cu Steaua, de spuneam tot felul de răutăţi. Nu, a fost o luptă dusă de profesionişti de la echipe diferite. Fără jigniri, fără atacuri sub centură.

Reclamă

Iar Dynamo Kiev are un centru de juniori excelent, cu mulţi jucători de valoare. Va fi perfect pentru nea Mircea. Dar să semneze întâi pentru că lucrurile se pot schimba în orice moment, nu?", a comentat Cosmin Bărcăuan, acum şi el antrenor cu Licenţa Pro.

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior, în cei 12 ani pe care i-a petrecut pe banca "minerilor". A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

De asemenea, a cucerit Cupă UEFA, iar participările în Liga Campionilor i-au permis să adune peste 100 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Mircea Lucescu, aproape de Dinamo Kiev
  • Românul va semna astăzi
  • Salariu uriaş pentru Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și