Închide meniul

Valentin Mihăilă, cerut titular la Parma! “Pare cel mai pregătit”. Cum i-a impresionat românul pe italieni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 7:45

Valentin Mihăilă, cerut titular la Parma! “Pare cel mai pregătit”. Cum i-a impresionat românul pe italieni

profimediaimages

Valentin Mihăilă, cerut titular la Parma

Valentin Mihăilă a intrat de pe bancă în ultimele două meciuri disputate de Parma. Românul a fost activ și i-a impresionat pe suporterii echipei de pe Ennio Tardini.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă, cerut titular la Parma 

Jurnaliștii de la Parma Today au realizat un portret detaliat al atacantului de 21 de ani. Valentin Mihăilă este favorit să fie titular în locul experimentatului Gervinho, care traversează o perioadă nefastă. 

“Românul și-a câștigat dreptul să fie titular. Toate elementele sunt în favoarea lui Valentin Mihăilă, care este, printre altele, în grațiile lui Roberto D’Aversa. Împotriva lui Udinese, el ar putea să joace din primul minut”, au scris italienii. 

Valentin Mihăilă a bifat șase partide de Serie A în acest sezon. El a jucat și în Cupa Italiei, unde a reușit să-i dea gol lui Lazio chiar pe Olimpico. 

“Talentul românului este evident, dorința lui de asemenea. Are spiritul competitiv necesar. Cu Gervinho ieșit din formă, Mihăilă ar putea să profite și să câștige încrederea antrenorului pentru viitor. Dintre jucătorii tineri transferați de Krause (n.r.-patronul Parmei), Mihăilă pare cel mai pregătit. Un jucător pregatit este exact ceea ce are nevoie Parma în acest moment”, au completat italienii.  

Reclamă

Parma a plătit 8,5 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă, care are contract în Italia până în 2025. 6 milioane de euro valorează românul, conform Transfermarkt. 

Partida dintre Parma și Udinese, din etapa 23 din Serie A, va avea aloc duminică. Echipa lui Man și Mihăilă este într-un moment critic, cu numai 13 puncte acumulate până acum. Formația de pe Ennio Tardini este pe penultimul loc în clasament, la șapte puncte de prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare.  

Valentin Mihăilă a impresionat la ultimul meci

În etapa precedentă de Serie A, Parma a pierdut la scor de neprezentare, "acasă", cu Bologna. Dennis Man și Valentin Mihăilă au intrat abia în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă fostul star de la FCSB nu a reușit să se facă remarcat, Mihăilă a făcut un meci bun. El a primit nota 6 din partea italienilor. 

”A avut un șut periculos. Fără îndoială, cel mai bun dintre fotbaliștii trimiși pe teren în a doua repriză de Roberto D'Aversa”, au scris italineii după Parma – Bologna 0-3. 

Mihăilă a irosit una dintre cele mai mari ocazii ale Parmei cu câteva minute înainte de final, când a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și