Închide meniul

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli! "Mă întreabă mulți de el. Am o relație excelentă cu De Laurentiis". Anunțul făcut în presa din Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 14:37

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli! "Mă întreabă mulți de el. Am o relație excelentă cu De Laurentiis". Anunțul făcut în presa din Italia

Valentin Mihăilă ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League

Profimedia

Valentin Mihăilă i-a cucerit pe fanii Parmei. Românul a marcat în două jocuri consecutive de Serie A și pare cel mai periculos atacant din lotul lui Roberto D'Aversa. După 2-0 cu AS Roma în etapa precedentă, italienii au căzut la picioarele jucătorului oltean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile importante au pornit pe urmele sale. Giovanni Becali a dezvăluit că Napoli s-a interesat deja de serviciile lui Mihăilă.

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli. Anunțul lui Giovanni Becali

Deși Mihăilă este urmărit de formații importante, Giovanni Becali îl sfătuiește pe fostul jucător de la Craiova să rămână cu gândul la Parma. 

”Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. 

Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun. Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat", a declarat Giovanni Becali, pentru calcionapoli24.it.

Reclamă

Valentin Mihăilă a bifat 11 apariții în acest sezon de Serie A. Atacantul de 21 de ani a marcat două goluri și a oferit două assist-uri. Olteanul are o reușită și în Cupa Italiei. 

Giovanni Becali: "Mihăilă a avut oferte din Anglia și Spania"

Giovanni Becali a dezvăluit că Mihăilă a fost dorit și de formații din Anglia sau Spania. Impresarul speră ca atacantul de 21 de ani să-i calce pe urme lui Mutu în Serie A! 

"Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte. Sunt impresar de 35 de ani, primul meu transfer în Italia a fost Dan Petrescu la Foggia. 

Reclamă 4 / 0/3

Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi. Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu”, a mai spus Giovanni Becali.

8,5 milioane de euro a plătit Parma pentru Valentin Mihăilă. El este cotat la 6 milioane, potrivit site-ului de specialitate Transfermarket. 

Recomandări
  • Valentin Mihăilă are 21 de ani
  • Are 2 goluri și 2 assist-uri în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și