Închide meniul

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli! "Mă întreabă mulți de el. Am o relație excelentă cu De Laurentiis". Anunțul făcut în presa din Italia

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 14:37

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli! "Mă întreabă mulți de el. Am o relație excelentă cu De Laurentiis". Anunțul făcut în presa din Italia

Valentin Mihăilă ar putea ajunge la o echipă din grupele Champions League

Profimedia

  • Valentin Mihăilă are 21 de ani
  • Are 2 goluri și 2 assist-uri în Serie A

Valentin Mihăilă i-a cucerit pe fanii Parmei. Românul a marcat în două jocuri consecutive de Serie A și pare cel mai periculos atacant din lotul lui Roberto D'Aversa. După 2-0 cu AS Roma în etapa precedentă, italienii au căzut la picioarele jucătorului oltean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile importante au pornit pe urmele sale. Giovanni Becali a dezvăluit că Napoli s-a interesat deja de serviciile lui Mihăilă.

Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli. Anunțul lui Giovanni Becali

Deși Mihăilă este urmărit de formații importante, Giovanni Becali îl sfătuiește pe fostul jucător de la Craiova să rămână cu gândul la Parma. 

Reclamă

”Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. 

Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun. Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat", a declarat Giovanni Becali, pentru calcionapoli24.it.

Reclamă

Valentin Mihăilă a bifat 11 apariții în acest sezon de Serie A. Atacantul de 21 de ani a marcat două goluri și a oferit două assist-uri. Olteanul are o reușită și în Cupa Italiei. 

Giovanni Becali: "Mihăilă a avut oferte din Anglia și Spania"

Giovanni Becali a dezvăluit că Mihăilă a fost dorit și de formații din Anglia sau Spania. Impresarul speră ca atacantul de 21 de ani să-i calce pe urme lui Mutu în Serie A! 

"Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte. Sunt impresar de 35 de ani, primul meu transfer în Italia a fost Dan Petrescu la Foggia. 

Reclamă 4 / 0/3

Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi. Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu”, a mai spus Giovanni Becali.

8,5 milioane de euro a plătit Parma pentru Valentin Mihăilă. El este cotat la 6 milioane, potrivit site-ului de specialitate Transfermarket. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă