Închide meniul

Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Granzii din Serie A îşi pot lua gândul de la internaţionalul român. Anunţul făcut de presa din Italia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 17:05

Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Granzii din Serie A îşi pot lua gândul de la internaţionalul român. Anunţul făcut de presa din Italia

Tatăl lui Valentin Mihăilă a anunțat transferul fiului său la Atalanta.

Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat şi în thriller-ul Parma Crotone 3-4, iar presa locală scrie că formaţia lui Roberto D'Aversa trebuie să facă tot posibilul pentru ca internaţionalul român să evolueze în Serie B. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii, înscrie un gol frumos. Să-l poți păstra va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A", au scris jurnaliştii de la Gazzetta di Parma.

Mihăilă a marcat 3 goliri în actualul sezon din Serie A. Acesta a marcat împotriva lui AS Roma, Fiorentina şi Crotone. De asemenea, românul a mai înscris şi în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio.

Cotat pe site-urile de specialitate la 8.5 milioane de euro, fosta vedetă a Craiovei a bifat 23 de apriţii în acest sezon, în toate competiţiile. În afară de cele 3 goluri, acesta a oferit şi 3 pase decisive.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aproape de un transfer uriaş la granzii din Serie A

Înainte de anunţul făcut de presa din Italia, Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani), a vorbit despre viitorul celor doi internaţionali români.

Reclamă

Becali a lăsat de înţeles că Man şi Mihăilă se vor transfera la vară dacă "cruciaţii" nu îşi îndeplinesc obiectivul principal. Napoli, AS Roma, AC Milan sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi fotbalişti români.

"Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma.

Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club", a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și