Închide meniul

Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Granzii din Serie A îşi pot lua gândul de la internaţionalul român. Anunţul făcut de presa din Italia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 17:05

Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Granzii din Serie A îşi pot lua gândul de la internaţionalul român. Anunţul făcut de presa din Italia

Tatăl lui Valentin Mihăilă a anunțat transferul fiului său la Atalanta.

Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat şi în thriller-ul Parma Crotone 3-4, iar presa locală scrie că formaţia lui Roberto D'Aversa trebuie să facă tot posibilul pentru ca internaţionalul român să evolueze în Serie B. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii, înscrie un gol frumos. Să-l poți păstra va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A", au scris jurnaliştii de la Gazzetta di Parma.

Mihăilă a marcat 3 goliri în actualul sezon din Serie A. Acesta a marcat împotriva lui AS Roma, Fiorentina şi Crotone. De asemenea, românul a mai înscris şi în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio.

Cotat pe site-urile de specialitate la 8.5 milioane de euro, fosta vedetă a Craiovei a bifat 23 de apriţii în acest sezon, în toate competiţiile. În afară de cele 3 goluri, acesta a oferit şi 3 pase decisive.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, aproape de un transfer uriaş la granzii din Serie A

Înainte de anunţul făcut de presa din Italia, Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani), a vorbit despre viitorul celor doi internaţionali români.

Reclamă

Becali a lăsat de înţeles că Man şi Mihăilă se vor transfera la vară dacă "cruciaţii" nu îşi îndeplinesc obiectivul principal. Napoli, AS Roma, AC Milan sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi fotbalişti români.

"Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma.

Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club", a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și