Închide meniul

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi riscă să rateze partida cu Torino. Anunţul făcut de Parma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 14:13

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi riscă să rateze partida cu Torino. Anunţul făcut de Parma

DPA Images / Massimo Paolone via Hepta

Valentin Mihăilă s-a accidentat

Dennis Man s-a accidentat în partida cu Crotone, iar sezonul pentru el este unul încheiat. Nici Valentin Mihăilă nu a scăpat de coşmarul accidentărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a anunţat că internaţionalul român nu s-a putu antrena normal vineri. Astfel, Mihăilă s-a antrenat separat din cauza unor dureri la mușchii aductori. În acest context, Mihăilă are şanse mici să joace în meciul de luni cu Torino. 

Valentin Mihăilă a mai avut astfel de probleme şi la începutul lunii aprilie. Atunci, Valentin Mihăilă a ratat marele meci cu AC Milan, pierdut de Parma, scor 1-3. Tehnicianul Parmei a susţinut atunci că Mihăilă ar fi avut probleme de la acţiunea echipei naţionale. 

Roberto D'Aversa a dat vina pe echipa naţională a României

Mihăilă a ratat duelul cu AC milan de la începutul lunii aprilie, iar antrenorul Parmei a dat vina la acel moment pe convocarea la echipa naţională a României.

"Mă așteptam la întrebarea despre Mihăilă, pentru că au fost multe discuții legate de timpul care îi este oferit de antrenor. Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci.

Reclamă

După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calități extraordinare. Mihăilă nu s-a simțit foarte bine nici la echipa națională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltrații, iar noi am încercat să-l protejăm", a declarat Roberto D'Aversa, potrivit Forza Parma.it.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și