Închide meniul

Valentin Mihăilă, vedetă în presa din Italia după ce Napoli a pus ochii pe el! Parma anunţă în ce condiţii se poate realiza mutarea de zeci de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 15:14

Valentin Mihăilă, vedetă în presa din Italia după ce Napoli a pus ochii pe el! Parma anunţă în ce condiţii se poate realiza mutarea de zeci de milioane de euro

profimediaimages.ro

Valentin Mihăilă, dorit de Napoli

Napoli vrea să îl transfere pe Mihăilă, însă mutarea nu va fi uşor de realizat, anunţă jurnaliştii italieni. ParmaLive scrie că acum, în plină luptă pentru evitarea retrogradării, nu este momentul potrivit pentru negocieri. Totuşi, "cruciaţii" lasă de înţeles că, dacă Mihăilă va pleca, Aurelio De Laurentiis, patronul napoletanilor, va fi nevoit să bage mâna adânc în buznar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Performanţa lui Valentin Mihăilă nu a fost trecută cu vederea de cluburile mari din campionatul nostru, printre care se numără Napoli. Cristiano Giuntoli, directorul sportiv al azzurrilor, a discutat deja cu anturajul românului pentru a se interesa despre posibilitatea ca mutarea să se realizeze în iunie. 

"Ar fi foarte dificil să luăm în calcul un rămas bun ieftin"

Desigur, răspunsul a fost unul previzibil de la o echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare: <<Nu este momentul potrivit să vorbim despre asta>>. Având în vedere ceea ce a făcut Mihăilă în această a două parte a campionatului și soliditatea financiară demonstrată de club, ar fi foarte dificil să luăm în calcul un rămas bun ieftin, chiar dacă echipa ajunge în Serie B.", scrie sursa citată.

Valentin Mihăilă a bifat 12 apariții în acest sezon de Serie A, în toate competiţiile. Atacantul de 21 de ani a marcat trei goluri și a oferit două assist-uri. Lazio, Roma şi Fiorentina sunt echipele împotriva cărora a înscris.

Potrivit site-ului specialitate transfermarkt.com, internaţionalul român este cotat la 6 milioane de euro.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunţat lotul României pentru preliminariile CM 2022. Atacăm Germania cu Mihăilă şi Man

Selecţionerul a a anunţat astăzi lotul României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. De pe lista lui Rădoi nu lipsesc Valentin Mihăilă şi Dennis Man, românii de la Parma care au impresionat în Serie A.

Lotul României pentru meciurile din martie din preliminariile CM 2022:

Programul României din martie din preliminariile CM 2022:

Reclamă 4 / 0/3

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Recomandări
  • Valentin Mihăilă, vedetă în presa din Italia
  • Ce scriu jurnaliştii despre transferul la Napoli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și