Închide meniul

Valeriu Tiţă, românul umilit de şefii fostului club. A aflat că este dat afară de pe Facebook. "Nimeni nu m-a anunţat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 6:55

Valeriu Tiţă, românul umilit de şefii fostului club. A aflat că este dat afară de pe Facebook. "Nimeni nu m-a anunţat"

Twitter

Valeriu Tiţă

"Am auzit despre demiterea mea pe Facebook şi nimeni din administraţie nu a venit să vorbească cu mine şi să mă anunţe", a spus Tiţa, citat de jurnalistul Hassanin Mubarak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta echipă a lui Tiţa este pe locul 19 din 20 în Irak şi are doar două victorii în primele 14 etape disputate, clubul venind şi după patru înfrângeri consecutive. 

Cine este Valeriu Tiţă

Antrenorul de 54 de ani şi-a început cariera de fotbalist la Drobeta-Turnu Severin şi a mai evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Olympique Casablanca, Raja Casablanca şi Maghreb de Fes.

Ca antrenor, el a trecut pe la Al-Ittihad Aleppo, Al-Shorta, Al Naser, Al Sharjah, Al-Faisaly Amman, Al Safa, Al-Orobah, Nejmeh sau Al-Talaba. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și