Închide meniul

Vedeta care nu a dat doi bani pe distanţarea socială. A ieşit cu prietenii la grătar şi s-a lăudat cu pozele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 12:40

Vedeta care nu a dat doi bani pe distanţarea socială. A ieşit cu prietenii la grătar şi s-a lăudat cu pozele

Twitter Real Madrid News

Luka Jovic poate avea probleme la Real Madrid

Chiar dacă nu a încălcat legile spaniole, care se referă la întâlnirile cu maximum 10 persoane, Jovic nu a fost deloc interesat de respectarea distanţării sociale, el fiind încă accidentat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Jovic nu a respectat regulile de distanţare socială

Acesta a postat pe reţelele de socializare o poză în care se află alături de câţiva amici. A şters-o apoi, dar Twitterul a profitat de moment şi imaginile au devenit virale. 

Conform regulilor impuse jucătorilor din La Liga, aceştia sunt obligaţi să păstreze distanţa de 2 metri faţă de alte persoane care nu fac parte din club. 

Pe de altă parte, Luka Jovic nu a dat satisfacţie de la venirea la Real Madrid, lar "galacticii" vor să îl vândă. La pândă stă Milanul, care va avea nevoie de un vârf după despărţirea iminentă de Zlatan Ibrahimovic.  

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și