Închide meniul

Venirea lui Donnarumma la PSG, răzbunarea lui Raiola. ”Și acum, nea Mino, ce fac?”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 27 septembrie 2021, 22:09

Venirea lui Donnarumma la PSG, răzbunarea lui Raiola. ”Și acum, nea Mino, ce fac?”

Donnarumma pare bucuros, dar nu este. Două meciuri jucate, din 10 posibile, nu e cam puțin?

Hepta

Să joci doar două partide din 10 posibile nu este chiar ceea ce își dorea Gigio Donnarumma la începutul aventurii sale la PSG, echipa la care a ajuns în vară. Franco Ordine, unul dintre cei mai valoroși jurnaliști din Italia, a comentat, în ”Corriere dello Sport”, problema, afirmând că ”e de o tristețe infinită imaginea sa (n.a. – a portarului), amărât și singur, pe banca bogaților de la PSG, alături de Icardi”. Conform ziaristului, e tot mai clar că decizia tânărului goal-keeper de a părăsi pe AC Milan nu a fost un proiect tactic, ci un ”capriciu al impresarului său, care a căutat o revanșă banală față de grupare, pentru că n-a primit comisioane în 2017”, când Donnarumma și-a prelungit angajamentul cu ”diavolii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Plecarea la Paris a fost o decizie luată în grabă”, scrie Ordine, mai ales că Juventus făcuse un pas în spate, prin ”dezlegarea” lui Fabio Paratici, omul care se ocupa de transferuri de mai bine de 11 ani, ajuns la Tottenham, și aducerea lui Allegri. ”Mergem chiar mai departe și ne gândim la echipa națională. Mai poate Donnarumma, cel de pe banca lui PSG, să fie titular la trupa lui Mancini? Dacă un portar pierde obiceiul de a ieși la minge, de a aprecia distanțele într-un meci oficial, pot apărea probleme”, a adăugat jurnalistul.

A prins doar două meciuri la PSG

E clar că Donnarrumma nu s-a așteptat la asta, mai ales că, pe moment, Keylor Navas e susținut și de mare parte din echipă. Ajuns la AC Milan, care a plătit pentru el 250.000 de eruo în 2013, la doar 14 ani, Gigio a adunat, până la a sa plecare, 251 de meciuri, devenind campion european, în această vară, cu naționala Italiei. Apoi a urmat plecarea spre Paris, una precipitată și în mare parte neînțelesă, mai ales că la milanezi portarul părea a avea locul asigurat pe vecie. S-a spus, atunci, că impresarul spus, Mino Raiola, l-a făcut să se certe cu toată lumea, dar i-a promis un salariu mult mai mare la PSG, iar portarul a înschis ochii și a acceptat.

Transferat în 14 iulie, campionul european a prins poarta în PSG – Clermont, 4-0, în 11 septembrie, apoi a mai fost titular în derbyul cu Lyon, din 19 ale aceleiași luni, 2-1, și… gata! ”Juventus suferă cu Szczesny în poartă, așa că ne putem gândi la o revenire a lui Gigio, poate din luna ianuarie a anului viitor”, a mai scris Franco Ordine, trăgând, apoi, concluzia: ”Donnarumma este trist într-un oraș în care nu cunoaște limba, nu are prieteni din afara fotbalului și unde nu știe singur drumul ce-l duce spre baza de antrenament”…

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și