Închide meniul

Verdict dur în cazul accidentării lui Denis Alibec! Cât va lipsi atacantul lui Dan Petrescu + Echipa care a pus ochii pe Alexandru Maxim

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 19:53

Verdict dur în cazul accidentării lui Denis Alibec! Cât va lipsi atacantul lui Dan Petrescu + Echipa care a pus ochii pe Alexandru Maxim

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Alibec, verdict dur după accidentare

Românii au luat cu asalt campionatul Turciei. Dan Petrescu este ultimul nume nou care s-a alăturat întrecerii din Țara Semilunei, iar “Bursucul” a obținut recent prima victorie pe banca noii sale echipe, 2-0 cu Istanbul Basaksehir. Din păcate pentru Petrescu, Kayserispor l-a pierdut pe Denis Alibec, autorul unei “duble” în victoria de marți. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verdict dur pentru Denis Alibec 

În urma RMN-ului efectuat, Alibec a primit o veste nu tocmai bună. Românul va sta departe de gazon aproximativ două sau trei săptămâni.  

 El s-a accidentat la doar două minute după ce reușise să majoreze avantajul lui Kayserispor. Alibec deschisese scorul în minutul 42 și a avut parte de cel mai bun meci al său în Super Lig. În urma verdictului primit, acesta va absenta în duelurile cu Fenerbahce, Kasimpasa și Alanyaspor. 

Alexandru Maxim, dorit de Trabzonspor 

Turcii au furnizat noutăți și despre un alt român din Super Lig. Potrivit jurnaliștilor de la Karadenizgazete, Alexandru Maxim l-a cucerit pe antrenorul lui Trabzonspor și este dorit cu insistență la fosta campioană a Turciei. 

Reclamă

Abdullah Avci îl dorește pe mijlocașul român la echipă, mai ales după transferurile nereușite ale lui Abdulkadir Omur și Yunus Malli. Potrivit sursei citate, decizia finală asupra mutării lui Maxim stă în mâinile noului antrenor de la Gaziantep, Sa Pinto. 

Maxim și-a trecut în cont 11 goluri în 21 de meciuri disputate pentru formația turcă în acest sezon. El mai are contract cu Gaziantep până în vara lui 2022 și valorează 2,6 milioane de euro, conform transfermarkt. 

La Trabzonspor, echipa interesată acum de Maxim, a mai evoluat și Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan de la FCSB a fost transferat pentru 1,3 milioane de euro, însă nu a prins decât 14 meciuri la formația din Super Lig. 

Reclamă 4 / 0/3

Trabzonspor a fost fondată în 1967 și a cucerit titlul de campioană în Turcia de șase ori, ultima dată în 1984. 

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.​
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și