Închide meniul

Verdict dur pentru Denis Alibec! Cât va lipsi de pe teren după ce s-a operat în Spania! Anunţul oficial făcut de Kayserispor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 20:21

Verdict dur pentru Denis Alibec! Cât va lipsi de pe teren după ce s-a operat în Spania! Anunţul oficial făcut de Kayserispor

Abaca Press via Hepta

Denis Alibec a primit un verdict dur

Alibec va rata, inclusiv, meciurile de debut ale naţionalei în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar: cu Macedonia de Nord,  Germania şi Armenia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a accidentat pe 19 ianuarie, în meciul cu Başakşehir. Atunci, Alibec s-a accidentat după ce a reuşit o dublă de senzaţie.  

A fost o teleconferință cu Denis Alibec, doctorul din Spania și staff-ul nostru tehnic și medical. Am fost încântați de ambiția lui Ailbec de a reveni cât mai repede pe teren și de faptul că operația a avut succes. Perioada de recuperare este estimată la 10 săptămâni”, a fost anunțul oficialilor de la Kayserispor. 

Denis Alibec va rata debutul echipei naţionale în preliminariile CM 2022

Alibec va rata restul meciurile din Super Lig, în care Dan Petrescu speră să evite retrogradarea, dar şi debutul echipei naţionale în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mirel Rădoi se bazase pe el la ultimele meciuri ale României.

Şi celălalt om de bază din atacul naţionalei are probleme. George Puşcaş a fost operat, din cauza problemelor la muşchii inghinali. Puşcaş l-a liniştit însă pe selecţioner.

Reclamă

"Mi-au dat mesaj, m-au intrebat cum sunt doctorul şi Mister (n.r. Mirel Rădoi). Ţinem legătura mereu din pricina acestei probleme, ceea ce urmeaza sa fac, paşii pe care îi parcurg. În 2-3 saptamani, dacă toate sunt bine şi mă ajută Domnul să nu mai am nicio problemă. Suntem la sfârşitul lui ianuarie şi în februarie deja sper să încep să joc şi să fie bine", a spus Puşcaş, pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și