Închide meniul
Foto

Verdictul medicilor pentru arbitrul lovit cu pumnul şi călcat în picioare pe teren! Decizie radicală luată de Halil Umut Meler

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 8:41 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 11:06

Verdictul medicilor pentru arbitrul lovit cu pumnul şi călcat în picioare pe teren! Decizie radicală luată de Halil Umut Meler

Verdictul medicilor pentru arbitrul lovit cu pumnul şi călcat în picioare pe teren

Halil Umut Meler, lovit cu bestialitate / Colaj Profimediaimages

A apărut verdictul medicilor pentru Halil Umut Meler, arbitrul lovit cu pumnul şi călcat în picioare pe teren la finalul meciului Ankaragucu – Rizerspor, scor 1-1. „Centralul” a fost bătut cu bestialitate chiar de başkanul echipei gazdă, la care activează şi românul Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost scene halucinante pe teren. Faruk Koca a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Halil Umut Meler. I-a umflat ochiul! Arbitrul numărul 1 al Turciei a fost lovit cu picioarele şi de mai mulţi suporteri, care au reuşit să pătrundă pe gazon.

Verdictul medicilor pentru arbitrul lovit cu pumnul şi călcat în picioare pe teren

Halil Umut Meler a fost ajutat de forţele de ordine să părăsească arena. A fost transportat de urgenţă la spital, cu ambulanţa, şi a fost supus mai multor investigaţii. Din primele informaţii, viaţa „centralului” nu a fost pusă în pericol.

Totuşi, potrivit fanatik.com.tr, arbitrul în vârstă de 37 de ani a suferit o fractură de pomete. Oficialii spitalului au venit cu precizări.

Reclamă

Pacientul nostru a fost internat în secţia de urgenţă. Au fost făcute mai multe tomografii şi examinări la cap şi în zona stomacului. Există o sângerare în jurului ochiului stâng şi o mică crăpătură acolo. Nu pare să existe vreun pericol care să îi pună viaţa în pericol.

Îl vom ţine sub supraveghere pentru că este vorba de o lovitură la cap. Dimineaţa va mai face noi controale. Nu putem să vă spunem ce am discutat cu Halil Umut pentru că asta ar încălca confidenţialitatea pacientului„, a declarat un medic.

Arbitrul ar fi luat o decizie radicală, potrivit sursei citate anterior. Acesta vrea să se retragă definitiv din arbitraj.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine este gata! Nu mai pot continua să fac asta!„, ar fi spus el, la spital.

Imagini halucinante din Turcia

Incidentele de pe teren sunt pur şi simplu revoltătoare. Preşedintele gazdelor, Faruk Koca, a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler. I-a umflat ochiul „centralului”.

Başkanul lui Ankaragucu l-a pus la pământ pe arbitru, moment în care au intervenit şi jucătorii. Mai multe persoane, l-au lovit cu picioarele pe arbitru.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a-l ajuta pe Halil Umut Meler (VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO).

Se anunţă măsuri fără precedent. Federaţia Turcă de Fotbal a convocat o întrunire de urgenţă. Cazul a făcut deja înconjurul lumii.

A intervenit şi ministrul Justiţiei din Turcia, care a anunţat că va fi declanşată o anchetă şi că toţi vinovaţii vor fi pedepsiţi exemplar.

Atacul a fost condamnat de ministrul Tineretului şi Sportului, Osman Askin Bak.

Reclamă

Bak, postând pe X, a scris: „Condamn cu fermitate atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler, la finalul meciului MKE Ankaragucu-Caykur Rizespor. Nu vrem să vedem pe terenurile noastre astfel de imagini, care nu se potrivesc cu spiritul sportului şi al fotbalului turc”.

Koca, în vârstă de 59 de ani, este preşedintele lui Ankaragucu din 2021. El a primit premiul Fair Play în octombrie 2022.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și