Închide meniul
Foto

Imagini halucinante din Turcia! Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan. Jucătorii l-au „călcat în picioare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 22:51

Imagini halucinante din Turcia! Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan. Jucătorii l-au „călcat în picioare”

Imagini halucinante din Turcia!

Arbitrul, lovit cu pumnul de başkanul lui Olimpiu Moruţan / Colaj Profimediaimages

Imagini halucinante din Turcia, la meciul Ankaragucu – Rizerspor, scor 1-1, din etapa a 15-a, în care Olimpiu Moruţan a înscris un gol superb. Au fost momente uluitoare chiar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentele de pe teren sunt pur şi simplu revoltătoare. Preşedintele gazdelor, Faruk Koca, a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe arbitrul Halil Umut Meler. I-a umflat ochiul „centralului”.

Imagini halucinante din Turcia

Başlanul lui Ankaragucu l-a pus la pământ pe arbitru, moment în care au intervenit şi jucătorii. Mai multe persoane, inclusiv jucători, l-au lovit cu picioarele pe arbitru.

A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a-l ajuta pe Halil Umut Meler (VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO).

Reclamă

Se anunţă măsuri fără precedent. Federaţia Turcă de Fotbal a convocat o întrunire de urgenţă. Cazul a făcut deja înconjurul lumii.

A intervenit şi ministrul Justiţiei din Turcia, care a anunţat că va fi declanşată o anchetă şi că toţi vinovaţii vor fi pedepsiţi exemplar.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, gol spectaculos la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan a marcat un gol spectaculos la Ankaragucu! Românul traversează o formă excelentă, şi a ajuns la trei goluri marcate pentru formaţia turcă. Mijlocaşul naţionalei României a punctat în duelul cu Rizespor, din etapa a 15-a.

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Ankaragucu de la Galatasaray la începutul sezonul. Mijlocaşul de 24 de ani a semnat un contract valabil până în 2026 cu formaţia turcă.

În minutul 14, Olimpiu Moruţan a deschis scorul în duelul cu Rizespor. Internaţionalul român a reuşit o execuţie superbă, marcând cu un şut bine plasat, de la marginea careului advers.

În ultimele trei etape, Olimpiu Moruţan a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist pentru Ankaragucu. Pasa de gol a fost semnată de român în duelul cu formaţia lui Marius Şumudică, din etapa a 13-a din Superlig.

Este al treilea gol marcat de Olimpiu Moruţan în acest sezon, în cele 14 meciuri bifate. Internaţionalul român de 24 de ani a mai punctat în victoriile lui Ankaragucu cu Sivasspor, din campionat, şi în cea cu Arguvan, din Cupa Turciei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și