Închide meniul

Veste excelentă din Italia. Trei jucători de la Fiorentina au scăpat de coronavirus

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2020, 14:29

Veste excelentă din Italia. Trei jucători de la Fiorentina au scăpat de coronavirus

Profimediaimages

Jucătorii Fiorentinei au câștigat meciul cu Covid-19

  • Trei jucători ai Fiorentinei au învins Covid-19
  • Cutrone, Pezzella și Vlahovic au fost testați negativ
  • Anunțul a fost făcut de clubul toscan

Clubul din Florența a fost unul dintre cele mai afectate de pandemie. În urmă cu trei săptămâni, anunțase nu mai puțin de zece persoane infectate cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Fiorentinei au câștigat meciul cu Covid-19

"ACF Fiorentina este încântată să anunțe că, în urma testării, Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic nu mai sunt pozitivi la Covid-19. Vrem să profităm de această oportunitate și să le mulțumim doctorilor, asistentelor și spitalelor care continuă să se îngrijească de cei care au nevoie de atenție medicală. Este un moment dificil pentru Italia și pentru întreaga lume", se anunță în comunicatul emis de clubul toscan.

Fiorentina a anunțat și că este în colaborare cu două fundații care au reușit să strângă 760.000 de euro. Banii sunt folosiți pentru cumpărarea de echipamente medicale care ajută în lupta cu coronavirusul.

Reclamă

"Sunt bine și sper că voi continua să fiu la fel. Abia aștept să ne revedem la stadion! E o perioadă ciudată, în care toți stăm în casă. Urmăresc seriale și filme, ascult muzică și mă mențin în formă pentru a fi pregătit atunci când se va relua sezonul. Sunt cel mai înfocat suporter al celor care luptă cu Covid-19", a reacționat Vlahovic pe site-ul clubului.

Reclamă

Un alt jucător din Serie A, Daniel Maldini, a învins și el coronavirusul. Fiul legendarului Paolo Maldini nu mai are niciun simptom și a început antrenamentele. Puștiul de 18 ani a debutat în tricoul lui AC Milan la începutul lunii februarie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Andrei Raţiu, în timpul unui meci
Serie A • 28 dec., 15:40
Presa din Italia a confirmat interesul pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport
Andrei Raţiu, în Real Madrid - Rayo Vallecano
La Liga • 11 dec., 14:00
Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Ce sumă cere Rayo Vallecano şi ce cuvânt are de spus Villarreal
Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei
Fotbal extern • 7 dec., 8:20
Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei: „Şi-a bătut joc de fundaşi!”
Valentin Mihăilă. pasă de gol în Fiorentina - Parma
Fotbal extern • 6 dec., 22:53
Valentin Mihăilă, pasă de gol în Fiorentina – Parma! Fază sclipitoare a internaţionalul român. Man a ratat un penalty