Închide meniul

Veste proastă pentru Zidane! Un jucător de la Real Madrid a fost depistat cu COVID-19

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2020, 11:58

Veste proastă pentru Zidane! Un jucător de la Real Madrid a fost depistat cu COVID-19

AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Zidane este antrenorul celor de la Real

UPDATE: Real Madrid a confirmat că Mariano Diaz are coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marca anunţă că jucătorul nu s-a antrenat alături de colegii săi şi a rămas în izolare, fără a lua contact cu staff-ul. Astfel, jucătorul va pierde meciul retur cu Manchester City, din Champions League.

Mariano a vut câteva zile de vacanţă

Atacantul celor de la Real, la fel ca şi colegii săi, s-a bucurat de câteva zile de vacanţă, după ce formaţia lui Zidane a cucerit La Liga. La revenirea din vacanţă, jucătorii au făcut testele pentru COVID-19, iar Mariano a fost depistat pozitiv.

Real Madrid se va deplasa la Manchester, săptămâna viitoare, unde pe 7 august va juca returul optimilor de finală cu echipa lui Guardiola. În tur, City s-a impus cu 2-1.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și