Închide meniul

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă! Ce este obligat să facă antrenorul Parmei: „Trebuie repuşi pe picioare”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 21:40

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă! Ce este obligat să facă antrenorul Parmei: „Trebuie repuşi pe picioare

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Enzo Maresca este obligat să le facă loc în echipă lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă datorită investiţiilor făcute de către club în cei doi jucători. O spune o fostă glorie a clubului. Marco Giandebiaggi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost transferați pentru sume importante la Parma, 11 milioane de euro, respectiv 8,5 milioane. În ciuda acestor sume, cei doi români au ajuns rezerve la echipa antrenată de Enzo Maresca. Mai mult, Man ar fi intrat în dizgrația antrenorului din cauza atitudinii sale, motiv pentru care a bifat puțin peste 10 minute în ultimele patru etape.

Marco Giandebiaggi (52 de ani), fost jucător la Parma la finalul anilor ’80, a fost întrebat dacă Parma își permite să-i scoată din primul 11 pe Man și Mihăilă. Fostul mijlocaș a fost categoric. O schimbare de sistem ar fi benefică pentru cei doi români. Presa din Italia chiar a anunţat posibilitatea ca Enzo Maresca să treacă de la 3-5-2 la 4-1-4-1.

Citește și:

„Pentru Man s-au plătit bani foarte mulți, iar Parma trebuie să evite să îl piardă dacă nu există oferte satisfăcătoare. Mie mi s-a părut că atitudinea lui de pe teren a fost uneori greșită. Mihăilă a fost exploatat la maxim, dar calitățile sale ar fi ideale într-un sistem 4-3-3, la fel ca în cazul lui Man. Cei doi trebuie să fie repuși pe picioare pentru că nu există prea multe alternative. Man ar trebui să fie motivat în continuare, chiar dacă are deja o ofertă din altă parte. Ambii pot da mai mult acestei echipe”, a declarat Giandebiaggi, pentru parmalive.com.

Românii, în dizgraţia lui Enzo Maresca

Românii au intrat în dizgraţia antrenorului Enzo Maresca. Mihăilă are două goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri la Parma, în timp ce Man are 8 apariţii și două reușite la Parma în actuala stagiune. Cei doi nu mai sunt titulari de drept la Parma în ultimele etape.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și