Închide meniul

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă! Ce este obligat să facă antrenorul Parmei: „Trebuie repuşi pe picioare”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 21:40

Reclamă
Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă! Ce este obligat să facă antrenorul Parmei: „Trebuie repuşi pe picioare

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Enzo Maresca este obligat să le facă loc în echipă lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă datorită investiţiilor făcute de către club în cei doi jucători. O spune o fostă glorie a clubului. Marco Giandebiaggi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Dennis Man şi Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost transferați pentru sume importante la Parma, 11 milioane de euro, respectiv 8,5 milioane. În ciuda acestor sume, cei doi români au ajuns rezerve la echipa antrenată de Enzo Maresca. Mai mult, Man ar fi intrat în dizgrația antrenorului din cauza atitudinii sale, motiv pentru care a bifat puțin peste 10 minute în ultimele patru etape.

Marco Giandebiaggi (52 de ani), fost jucător la Parma la finalul anilor ’80, a fost întrebat dacă Parma își permite să-i scoată din primul 11 pe Man și Mihăilă. Fostul mijlocaș a fost categoric. O schimbare de sistem ar fi benefică pentru cei doi români. Presa din Italia chiar a anunţat posibilitatea ca Enzo Maresca să treacă de la 3-5-2 la 4-1-4-1.

„Pentru Man s-au plătit bani foarte mulți, iar Parma trebuie să evite să îl piardă dacă nu există oferte satisfăcătoare. Mie mi s-a părut că atitudinea lui de pe teren a fost uneori greșită. Mihăilă a fost exploatat la maxim, dar calitățile sale ar fi ideale într-un sistem 4-3-3, la fel ca în cazul lui Man. Cei doi trebuie să fie repuși pe picioare pentru că nu există prea multe alternative. Man ar trebui să fie motivat în continuare, chiar dacă are deja o ofertă din altă parte. Ambii pot da mai mult acestei echipe”, a declarat Giandebiaggi, pentru parmalive.com.

Românii, în dizgraţia lui Enzo Maresca

Românii au intrat în dizgraţia antrenorului Enzo Maresca. Mihăilă are două goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri la Parma, în timp ce Man are 8 apariţii și două reușite la Parma în actuala stagiune. Cei doi nu mai sunt titulari de drept la Parma în ultimele etape.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și