Închide meniul

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

Publicat: 11 septembrie 2024, 10:10

Reclamă
Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK - Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos. Derby-ul etapei din Grecia va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Sastre a revenit la antrenamentele celor de la PAOK Salonic, chiar înaintea marelui derby cu Panathinaikos. Sastre a avut probleme cu un virus, dar va fi apt pentru derby.

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos

Astfel, Răzvan Lucescu mai are o singură problemă în lot. Brandon Thomas este singurul jucător care a lipsit de la antrenamentul de marţi. PAOK a anunţat că Thomas va continua tratamentul. Campioana din sezonul trecut are parte de un start de sezon perfect, cu trei victorii în primele trei etape. Răzvan Lucescu speră ca seria să se prelungească şi după duelul cu Panathinaikos, echipă ce a acumulat doar patru puncte.

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY

În etapa a patra se întâlnesc două dintre echipele cu cele mai valoroase loturi din Superliga Greciei, una cotată la un total de 485 de milioane de euro. Lotul lui Panathinaikos este cel mai scump (106 milioane de euro), în timp ce jucătorii lui Lucescu valorează un total de 92 de milioane de euro.

Adversara campioanei FCSB din Europa League are un obiectiv clar pentru acest sezon: câştigarea unui nou titlu în Grecia, al cincilea din istoria clubului şi al treilea sub conducerea lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și