Închide meniul

Veste uriașă pentru Răzvan Lucescu! Tehnicianul român ar putea antrena în Bundesliga

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 septembrie 2020, 18:11

Veste uriașă pentru Răzvan Lucescu! Tehnicianul român ar putea antrena în Bundesliga

DPA Images via Hepta

Răzvan Lucescu

Impresarul îl vede pe Lucescu junior cel mai potrivit pentru a prelua o echipă precum Schalke 04, care nu a început prea bine sezonul din Bundesliga. Răspunsul conducerii va veni în zilele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu o poate prelua pe Schalke 04

Schalke este un club al oamenilor, ca și PAOK, foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l întreba pe Răzvan Lucescu dacă l-aș putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de părere că ideea mea este bună și de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 în Grecia conducerii lui FC Schalke. 

Răzvan Lucescu este un antrenor care are toate atribuțiile ca să preia cârma unui vas, cum e Schalke. Domnul Lucescu a avut joburi grele până acum și le-a tratat pe toate cu succes. Este soluția perfectă pentru FC Schalke 04, singura întrebare fiind dacă cei din conducerea lui Schalke au curajul să-l considere prima opțiune pe Răzvan Lucescu.

Cred că răspunsul va veni în 1-2 zile. În week-end este meciul cu Leipzig, apoi este pauza pentru echipele naționale. Suficient timp pentru a lua o decizie”, a declarat Franjo Vranjkovic, conform Prosport.

Schalke este pe ultimul loc în Bundesliga, cu două înfrângeri din două meciuri.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și