Închide meniul

Veşti importante despre Ianis Hagi, după ce a jucat doar 12 minute la Rangers în acest sezon! Anunţul scoţienilor

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 17:25

Reclamă
Veşti importante despre Ianis Hagi, după ce a jucat doar 12 minute la Rangers în acest sezon! Anunţul scoţienilor

Veşti importante despre Ianis Hagi, după ce a jucat doar 12 minute la Rangers în acest sezon

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

S-au aflat veşti importante despre Ianis Hagi, după ce mijlocaşul român a jucat doar 12 minute la Rangers în acest start de sezon. Presa din Scoţia a anunţat că fiul „Regelui” va fi titular în următoarea partidă a echipei sale, din week-end.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în toate cele patru meciuri disputate de Rangers, în toate competiţiile, în acest start de sezon. Internaţionalul român a fost introdus pe teren într-un singur meci, cu Servette, bifând doar 12 minute.

Veşti importante despre Ianis Hagi, după ce a jucat doar 12 minute la Rangers în acest sezon

Jurnaliştii de la Ibrox News a anunţat faptul că antrenorul celor de la Rangers se va baza pe serviciile lui Ianis Hagi, în următoarea partidă. Michael Beale îşi doreşte să menajeze o parte dintre titularii de bază ai echipei scoţiene, în vederea pregătirii confruntării cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Champions League.

Rangers se va duela în week-end cu Morton, sâmbătă, de la ora 14:30, într-un meci din optimile Cupei Scoţiei. Jurnaliştii scoţieni l-au introdus pe Ianis Hagi în echipa probabilă a lui Rangers, pe postul de inter, în spatele atacantului.

Ianis Hagi nu a avut încă un impact în acest sezon, aşa că titularizarea în acest meci ar putea fi o şansă pentru el de a începe să-şi intre în rolul său de număr 10″, a notat sursa citată mai sus.

Reclamă

Ianis Hagi a început toate meciurile ca rezervă la Rangers. Internaţionalul român în vârstă de 24 de ani a fost trimis în teren de Micahel Beale în confruntarea din turul trei preliminar din Champions League, cu Servette. Fiul „Regelui” l-a înlocuit pe Dessers în minutul 88, şi cu tot cu prelungiri, a prins 12 minute la echipa sa, pe teren.

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 12 minute în Rangers – Servette 2-1

Viitorul lui Ianis Hagi este în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1. Situația mijlocașului român a fost comentată de Derek Ferguson, un fost fotbalist din Premier League, care a jucat și pentru echipa scoțiană la care este legitimat, în prezent, fiul lui Gică Hagi.

Fostul jucător, Derek Ferguson, a menționat că Ianis prinde puține minute în tricoul echipei din Scoția și că acest lucru nu îi face bine fotbalistului de 24 de ani. Acesta a declarat că, în cazul în care va mai rămâne la club, nu va fi titular în lotul condus de Michael Beale. De asemenea, Derek a vorbit și despre accidentarea românului din luna ianuarie 2022, care l-a ținut pe Ianis departe de teren.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt sigur (n.r. despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers). Nu cred că va mai fi titular în echipa lui Michael Beale. Evident, a ratat foarte mult fotbal din cauza acidentării, așa că va dori să joace mai multe meciuri din postura de titular.

Dar, o să fiu sincer, nu cred că se va întâmpla. Nu sunt sigur dacă vrea să se impună aici, pe Ibrox (n.r. stadionul celor de la Rangers). Meciul cu Servette avea totuși nevoie de mai multă creativitate, cel puțin în a doua repriză. A ajutat cu asta, dar în ultimele 2-3 minute ale meciului. Este prea puțin timp pentru a arăta ce poți”, a spus Derek Ferguson, pentru BBC Scoția, citat de glasgowtimes.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și