Închide meniul

Veşti uriaşe pentru FCSB! Unul dintre favoriţii lui Gigi Becali a dat verdictul: „Cu siguranţă aici m-aş întoarce”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 ianuarie 2022, 13:53

Reclamă
Veşti uriaşe pentru FCSB! Unul dintre favoriţii lui Gigi Becali a dat verdictul: „Cu siguranţă aici m-aş întoarce

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Profimedia

Bogdan Stancu joacă în Turcia de peste 10 ani, de când a plecat de la FCSB. Atacantul care a evoluat la Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi sau Bursaspor, evoluează în acest moment în liga secundă, la Eyüpspor. A promis însă că dacă revine în România o va face doar pentru a juca în tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veşti uriaşe pentru FCSB!

Şi în vara trecută, Bogdan Stancu a fost în negocieri cu cei de la FCSB, dar nu s-a înţeles cu Gigi Becali. Încă este legat contractual de cei de la Eyüpspor şi nu putea reveni liber de contract în România. „FCSB este cu siguranță echipa la care aș vrea să joc în România în momentul în care m-aș întoarce”, a dezvăluit Bogdan Stancu, conform gsp.ro.

Chiar dacă recunoaşte că nu se uită frecvent la meciurile din Liga 1, Bogdan Stancu a rămas cu sufletul alături de fosta sa echipă FCSB şi speră că aceasta să dea lovitura şi să câştige titlul după o pauză de aproape 7 ani. „Sincer să fiu, nu prea mult! Mă mai uit la meciurile Stelei doar din când în când. Cu părere de rău cred că valoarea campionatului în momentul de față e mult mai scăzută față de când jucam eu acolo”, a mai spus atacantul, conform sursei citate.

Deşi se credea că a devenit liber de contract, Bogdan Stancu mai are contract cu actuala echipă şi nu poate pleca din liga a doua din Turcia. „Sincer, nu m-am gândit. Mai am contract încă jumătate de an cu Eyüpspor, că am văzut că s-a tot scris că-s liber de contract. Din vară vedem ce va fi”, a mai spus atacantul care s-a retras din naţionala României.

FCSB este foarte aproape de a pierde un nou titlu. După 21 de etape scurse din sezonul regulat vicecampioana se află la 10 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, diferenţă care pare acum insurmontabilă, deşi la finalul sezonului regulat punctele se vor înjumătăţi.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și