Închide meniul

Victor Becali le-a anunţat viitorul lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău: „Evoluțiile lor atrag atenția cluburilor care i-au urmărit în trecut”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 12:50

Victor Becali le-a anunţat viitorul lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău: „Evoluțiile lor atrag atenția cluburilor care i-au urmărit în trecut

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, la Galatasaray/ Profimediaimages

„Oamenii sunt foarte mulțumiți de ei acolo, au și răbdare. Cicâldău joacă meci de meci, Moruțan are și el evoluții bune. Nici nu s-a uscat bine cerneala de la transferuri și se discută despre plecări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desigur, evoluțiile lor atrag atenția cluburilor care i-au urmărit în trecut, însă e prea devreme să discutăm de așa ceva. Cei de la Galatasaray sunt foarte mulțumiți de cei doi”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Alexandru Cicâldău e cotat la 9 milioane de euro

Cei doi jucători au cote de piaţă excelente. Cicâldău (24 de ani) e cotat la 9 milioane de euro şi, în cele 17 meciuri adunate pentru Galatasaray în toate competiţiile, el a marcat 4 goluri, trecându-şi în cont şi un assist.

De cealaltă parte, Moruţan (22 de ani) e cotat la 5 milioane de euro. El a marcat trei goluri şi a dat şi trei assist-uri în cele 16 partide disputate în tricoul lui Galatasaray, în toate competiţiile.

Alexandru Cicâldău a înscris un super-gol în Galatasaray – Marseille 4-2

Românul a deschis scorul pentru Galatasaray în meciul cu Marseille (4-2). Alexandru Cicâldău a marcat pentru Galatasaray în minutul 12. Românul a finalizat cu sânge rece o fază creată de algerianul Sofiane Feghouli.

Reclamă

Feghouli i-a pasat lui Cicâldău după ce a fentat elegant un adversar. Mijlocașul de 24 de ani a reluat mingea direct spre poartă, fără preluare, din alunecare. Olimpiu Moruțan, rezervă, a sărit de pe bancă să-l aplaude pe colegul său.

Imediat după ce a marcat, Alexandru Cicâldău a creat și al doilea gol al celor de la Galatasaray. Românul a centrat perfect în fața porții și l-a forțat pe Caleta-Car să-și înscrie un autogol.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și