Închide meniul

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa: „S-ar duce direct în Serie A! Eu cred că se face”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 21:07

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa: S-ar duce direct în Serie A! Eu cred că se face”

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa

Olimpiu Moruțan, în tricoul celro de la Pisa / Profimedia

Victor Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa. Impresarul are mare încredere că italienii vor activa clauza de cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul român a fost împrumutat de Pisa de la Galatasaray în vara lui 2022. De atunci Olimpiu Moruțan a avut evoluții foarte bune în tricoul echipei din Serie B.

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa: „S-ar duce direct în Serie A! Eu cred că se face”

Pentru a-l transfera definitiv, Pisa trebuie să achite 5,5 milioane de euro turcilor de la Galatasaray. Victor Becali nu crede că suma reprezintă un impediment, ba din contră.

„Moruțan nu mai poate fi dorit până în vară, dar Pisa poate și ea să promoveze și atunci s-ar duce direct în Serie A cu Pisa, care are această opțiune. Nu poate să o facă altcineva. Pisa, până în mai, are opțiunea, deci ei pot activa opțiunea și este jucătorul lor.

Da, 5,5 milioane de euro este opțiunea de transfer definitiv. Evoluțiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face opțiunea. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray și poate avea altă variantă. Nu e neapărat ca Pisa să promoveze pentru a activa opțiunea. E un club stabil financiar care poate plăti această sumă”, a spus Victor Becali, la Prima Sport.

Reclamă

În prezent, Pisa ocupă locul 7 în Serie B, cu 34 de puncte obținute în 24 de meciuri.

Olimpiu Moruțan, pe lista lui Torino! Internaționalul român poate printre un transfer în Serie A

Olimpiu Moruțan s-ar afla pe lista de transferuri a lui FC Torino, una dintre formațiile de tradiție din Serie A. Internaționalul român le-a atras atenție italienilor cu prestațiile sale.

Conform Tuttosport, Olimpiu Moruțan a intrat pe radarul celor de la Torino. Echipa de pe locul șapte din Serie A caută să-și revigoreze lotul cu mai mulți tineri de perspectivă, iar fotbalistul român se află și el în vederile scouterilor clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Moruțan este împrumutat în actuala stagiune de Galatasaray la Pisa, unde a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din Serie B. Are cinci goluri și șapte assist-uri în 22 de apariții.

Dacă vrea să-l păstreze definitiv pe Olimpiu Moruțan, Pisa trebuie să le achite 5,5 milioane de euro celor de la Galatasaray. Clauza devine obligatorie în cazul în care Pisa obține promovarea în Serie A.

23 de ani are Olimpiu Moruțan. Galatasaray l-a adus de la FCSB în 2021 pentru 4,2 milioane de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru U Cluj și Botoșani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și