Închide meniul

Victor Piţurcă a plâns după moartea lui Pele: „Putem spune lucrul ăsta. A fost cel mai mare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2022, 17:48

Victor Piţurcă a plâns după moartea lui Pele: „Putem spune lucrul ăsta. A fost cel mai mare

Ce a declarat Victor Piţurcă despre o posibilă revenire pe banca unei echipe

Victor Piţurcă, în timpul unui meci / Hepta

Victor Piţurcă a plâns după moartea lui Pele. Fostul selecţioner susţine că „Regele” a fost cel mai mare fotbalist din istorie, după cele trei Cupe Mondiale adjudecate în 1958, 1962 şi 1970.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pele a fost un artist, un artist în adevăratul sens al cuvântului. El a bucurat oamenii, a fost supranumit „Rege” de oameni, și de oamenii de pe întreg mapamondul.

Victor Piţurcă a plâns după moartea lui Pele

Când am auzit știrea mi-au dat lacrimile, la fel ca atunci când s-a retras din fotbal. Acum, după ce nu mai este…Putem spune lucrul ăsta. A fost cel mai mare. Să câștigi Cupa Mondială de trei ori”, a spus Piţurcă, citat de sport.ro.

Toţi oamenii de fotbal au reacţionat după dispariţia lui Pele, la 82 de ani. Liţă Dumitru a făcut dezvăluiri incredibile despre duelul cu Pele, din Brazilia – România 3-2, de la Campionatul Mondial din 1970. Mijlocaşul a fost integralist în duelul cu echipa care a câştigat ulterior trofeul.

Liţă Dumitru, dezvăluiri incredibile despre duelul cu Pele, de la CM 1970

Pele, care a murit la 82 de ani, a marcat patru goluri în Mexic, iar două dintre ele au venit în poarta României. „Regele” a câştigat a treia Cupă Mondială a carierei, după ce Brazilia a bătut Italia, în finală, cu 4-1.

Reclamă

„Am avut posibilitatea şi norocul să îl am ca adversar direct pe Pele la Mondialul din Mexic. Primele 15 minute am avut puţină teamă, dar după ce i-am luat mingea, am început să îmi fac jocul.

Ne-am înjurat, scuipat şi după meci l-am rugat să facem schimb de tricouri. Nu mi l-a dat, că îi promisese lui Mircea Lucescu tricoul.

Dupa mulţi ani, am văzut în ziare că a declarat că am fost cel mai bun mijlocaş defensiv pe care l-a întâlnit. Sunt mândru că Regele fotbalului a declarat asta”, a spus Liţă Dumitru, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pele a murit la 82 de ani
  • Brazilianul a câştigat 3 Cupe Mondiale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și