Închide meniul

Victorie cu scandal pentru Răzvan Lucescu în Grecia! Scene reprobabile după victoria cu AEK: „A fost ofsaid acum?”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 12:00

Victorie cu scandal pentru Răzvan Lucescu în Grecia! Scene reprobabile după victoria cu AEK: „A fost ofsaid acum?

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

  • Victorie cu scandal pentru Răzvan Lucescu
  • S-a certat cu un jucător advers

Răzvan Lucescu s-a certat la finalul meciului Paok Salonic  – AEK Atena cu unul dintre jucătorii adverşi. Portughezul Andre Simoes i-a reproșat lui Răzvan că a făcut mare scandal în 2018 după o fază similară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, victorie cu scandal

Chiar la finalul meciului, André Simões s-a îndreptat vijelios către antrenorul român. Portughezul evoluase la AEK Atena și la meciul din 11 martie 2018, când Varela a înscris în minutul 90, gol anulat însă pentru un ofsaid la Mauricio, care îl jenase pe portarul Barkas.

O decizie a arbitrului Kominis urmată de furia lui Ivan Savvidis, patronul lui PAOK. Acesta din urmă a pătruns pe teren înarmat cu un pistol. Hotărârea Comisiei de Disciplină? PAOK – AEK 0-3, și AEK a fost campioană.

Reclamă

După trei ani și jumătate, duminică, 26 septembrie, „centralul” italian Valeri i-a anulat lui AEK un gol la 2-0. O fază care a semănat cu cea din 2018. Ansarifard l-a împiedicat pe portarul Paschalakis să respingă și reușita lui Mohammadi nu a fost validată.

„A fost ofsaid acum? Pentru că în urmă cu trei ani susțineai altceva!”, i-a spus Simoes lui Lucescu. Antrenorul român s-a enervat. După un schimb de replici pe un ton ridicat, cei doi s-au calmat. Un asistent al lui Răzvan i-a reproșat adversarului gestul său, dar lusitanul s-a apărat: „Doar am întrebat”.

Reclamă

Spre deosebire de 2018, când Mauricio era în lateral, Ansarifard a stat chiar în fața goalkeeperului, împiedicându-i total vederea.

Răzvan Lucescu, record după record la Paok Salonic

PAOK și-a revenit. După 0-1 la Salonic, cu Giannina, în prima etapă, alb-negrii au câștigat trei meciuri la rând în liga elenă și sunt pe locul 2, la un singur punct de liderul Olympiakos. Mai important, a învins-o pe AEK, o mare rivală, cea acuzată de Răzvan că i-a „furat” titlul la Comisii în 2018 după un 0-3 la „masa verde” în meciul decisiv, dar care l-a curtat pe Lucescu în vară pentru a-i fi antrenor. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a ales să se întoarcă la PAOK.

După această victorie, PAOK a egalat trei recorduri în confruntările cu AEK. Are 5 succese consecutive în toate competițiile; vechea performanță fusese stabilită în perioada mai 2011 – mai 2012. Mai mult, are şi 8 meciuri oficiale fără înfrângere. Nu mai reușise această serie de aproape 40 de ani (1981-1983). PAOK mai are şi 6 partide directe neînvinsă în campionat; exista doar un precedent în istorie (1972-1975).

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Liga 1 • 15 mart., 18:37
„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Conference League • 15 mart., 17:43
Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League
Tragerile la sorți din Europa și Conference League, LIVE TEXT
Fotbal extern • 15 mart., 15:18
Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Răzvan Lucescu, duel cu Brugge. Toate meciurile
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK
Fotbal extern • 15 mart., 8:18
Presa din Grecia, laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu după calificarea lui PAOK: „Gata să ajungă în finala Conference!”