Închide meniul

Victorie uriaşă pentru Şumudică. Alexandru Maxim a înscris în minutul 87. Răsturnare dramatică de scor şi un final interzis cardiacilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2020, 20:04

Victorie uriaşă pentru Şumudică. Alexandru Maxim a înscris în minutul 87. Răsturnare dramatică de scor şi un final interzis cardiacilor!

Facebook Gaziantep Futbol Kulübü

Petrecere în vestiarul lui Gaziantep după succesul cu Konyaspor

A fost un meci nebun, în care jucătorii lui Şumudică au fost conduşi până spre final. Milosevic marcase încă din primul sfert de oră. Românul Maxim a restabilit egalitatea, din penalty, în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a înscris în Gaziantep-Konyaspor 3-1

Imediat după golul lui Maxim a punctat şi Soyalp. Mijlocaşul de 25 de ani a înscris din pasa fostului jucător de la Astra şi FCSB, Junior Morais.

Scorul final, 3-1, l-a stabilit de Pawlowski, în al 9-lea minut de prelungiri. Un alt român, Alin Toşca, a fost integralist în succesul uriaş pentru echipa lui.

Reclamă

Cu această victorie, Gaziantep a făcut 41 de puncte şi a scăpat definitiv de grijile retrogradării. Trupa lui Şumudică are cu 10 puncte mai mult decât Kayserispor, cu 3 etape înainte de final.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și