Închide meniul

VIDEO | A apărut filmarea din Mykonos! Maguire, a doua noapte în închisoare după ce a vrut să-i mituiască pe poliţişti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 7:15

VIDEO | A apărut filmarea din Mykonos! Maguire, a doua noapte în închisoare după ce a vrut să-i mituiască pe poliţişti

profimediaimages

Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, condus spre staţia de poliţie din Mykonos

UPDATE 11:30: Harry Maguire mai rămâne o noapte în închisoare după ce ar fi încercat să-i mituiască pe poliţiştii din Mikonos. Potrivit Daily Mail, căpitanul "Diavolilor Roşii" ar fi început altercaţia cu ceilalţi turişti după ce aceştia ar fi strigat injurii la adresa lui Manchester United

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O filmare făcută cu telefonul mobil îi arată pe Maguire, pe fratele său şi pe un prieten, în luptă cu un alt grup de turişti.

Conform agenţiei de ştiri Amna, care este controlată de stat, rezidenţii zonei au chemat poliţia. Când ofiţerii au ajuns la faţa locului au fost atacaţi de grupul lui Maguire.

Căpitanul lui Manchester ar fi încercat să fugă înainte să fie dus la secţie, dar a fost arestat. Gruparea de pe Old Trafford a emis un comunicat prin care precizează că Maguire "cooperează complet cu autorităţile".

Reclamă

Harry Maguire, din Europa League în arest

Jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer au intrat în vacanţă cu mai puţin de o săptămână în urmă. Au fost eliminaţi de Sevilla în semifinalalele Europa League. Andaluzii au fost conduşi pe tabelă, dar au întors scorul şi s-au impus cu 2-1.

Maguire a fost integralist în eşecul suferit de Manchester United. "Diavolii" l-au cumpărat pe Harry în vara anului trecut de la Leicester. Au plătit nu mai puţin de 80 de milioane de lire sterline, sumă record pentru un fundaş!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și