Închide meniul

VIDEO | A apărut filmarea din Mykonos! Maguire, a doua noapte în închisoare după ce a vrut să-i mituiască pe poliţişti

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 7:15

Reclamă
VIDEO | A apărut filmarea din Mykonos! Maguire, a doua noapte în închisoare după ce a vrut să-i mituiască pe poliţişti

profimediaimages

Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, condus spre staţia de poliţie din Mykonos

UPDATE 11:30: Harry Maguire mai rămâne o noapte în închisoare după ce ar fi încercat să-i mituiască pe poliţiştii din Mikonos. Potrivit Daily Mail, căpitanul "Diavolilor Roşii" ar fi început altercaţia cu ceilalţi turişti după ce aceştia ar fi strigat injurii la adresa lui Manchester United

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O filmare făcută cu telefonul mobil îi arată pe Maguire, pe fratele său şi pe un prieten, în luptă cu un alt grup de turişti.

Conform agenţiei de ştiri Amna, care este controlată de stat, rezidenţii zonei au chemat poliţia. Când ofiţerii au ajuns la faţa locului au fost atacaţi de grupul lui Maguire.

Căpitanul lui Manchester ar fi încercat să fugă înainte să fie dus la secţie, dar a fost arestat. Gruparea de pe Old Trafford a emis un comunicat prin care precizează că Maguire "cooperează complet cu autorităţile".

Reclamă
Reclamă 4

Harry Maguire, din Europa League în arest

Jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer au intrat în vacanţă cu mai puţin de o săptămână în urmă. Au fost eliminaţi de Sevilla în semifinalalele Europa League. Andaluzii au fost conduşi pe tabelă, dar au întors scorul şi s-au impus cu 2-1.

Maguire a fost integralist în eşecul suferit de Manchester United. "Diavolii" l-au cumpărat pe Harry în vara anului trecut de la Leicester. Au plătit nu mai puţin de 80 de milioane de lire sterline, sumă record pentru un fundaş!

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și