Închide meniul

VIDEO | Alexandru Mitriţă a cucerit America! "Dublă" de senzaţie în poarta echipei lui Beckham. Gol după o cursă fabuloasă de 60 de metri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2020, 6:01

VIDEO | Alexandru Mitriţă a cucerit America! "Dublă" de senzaţie în poarta echipei lui Beckham. Gol după o cursă fabuloasă de 60 de metri!

Zuma Press / Rich Graessle via Hepta

Alexandru Mitriţă scrie istorie în MLS

  • Mitriţă a înscris două goluri de poveste
  • A învins de unul singur echipa patronată de David Beckham
  • Internaţionalul român, convocat de Mirel Rădoi

Chiar înainte să vină la echipa naţională, Mitriţă a avut o evoluţie magnifică. A deschis scorul în minutul 4, din pasa perfectă a lui Ring. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă, goluri de poveste în poarta lui Inter Miami

Echipa patronată de David Beckham a restabilit egalitatea, dar Tinnerhom a dus-o pe New York City în avantaj. Abia venit în MLS, Gonzalo Higuain l-a ajutat pe Morgan să facă 2-2. Nu a fost scorul pauzei deoarece Mitriţă a făcut tot posibilul să fie MVP.

Reclamă

Fostul jucător al Universităţii Craiova a avut o cursă fabuloasă, din marginea propriului careu. A alergat aproximativ 60 de metri, iar şutul său, deviat, l-a învins pe Robbles. 

Reclamă

"Dubla" lui Mitriţă a stabilit câştigătoarea. New York City s-a impus cu 3-2 şi a obţinut un succes extrem de important în MLS. Pentru internaţionalul român a fost al doilea meci la rând în care înscrie două goluri. A reuşit o performanţă similară şi cu Cincinnati.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță
Echipa naţională • 16 mart., 22:41
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă