Închide meniul
Foto

Bayern, campioana Germaniei pentru al nouălea sezon consecutiv! Bucurie fără margini în tabăra bavarezilor. Imagini inedite de la festivitatea de premiere

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 19:18

Bayern, campioana Germaniei

profimediaimages.ro

Bayern, campioana Germaniei

  • Bayern, campioana Germaniei pentru al nouălea sezon consecutiv
  • Bucurie fără margini în tabăra bavarezilor

Bayern, campioană pentru al nouălea sezon consecutiv! Hegemonia bavarezilor continuă şi în 2021, după ce Lewandowski, Neuer&co au cucerit un nou titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a încheiat sezonul cum ştie mai bine sezonul. Campioana a făcut spectacol, scor 5-2 cu Augsburg. Gouweleeuw, autogol, Gnabry, Kimmich şi Coman au marcat în prima repriză, iar Hahn şi Florian Niederlechner au redus din diferenţă în a doua jumătate a meciului. Tabela a fost închisă de Robert Lewandowski, care a marcat golul cu numărul 41, în minutul 90.

Reclamă

 

Bucuria a fost fără margini în tabăra bavarezilor, datorită faptului că o eră se încheie pentru gruparea din Munchen. David Alaba, Jerome Boateng and Javi Martinez, legende ale clubului, au jucat în ultimul meci pentru ehipa din Munchen. De asemenea, acesta a fost şi ultimul meci pentru Hansi Flick, care va fi înlocuit de Julian Nagelsmann.

Reclamă

Bayern, campioană pentru al nouălea sezon consecutiv. Gruparea din Munchen a încheiat sezonul cu cea mai bună ofensivă din campionat, 99 de goluri, cu mult peste ocupantele podiumului, Dortmund, 75 de goluri, şi Frankfurt, 69 de goluri. Bavarezii au înregistrat 24 de victorii, 6 remize şi 4 înfrângeri.

Este al 9-lea titlu consecutiv pentru Bayern Munchen. În ultimele două decenii, bavarezii au cucerit de 15 ori coroana de campioni. În istoria clubului, Bayern a cucerit 31 de titluri.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Bayern, campioană pentru al nouălea sezon consecutiv! Robert Lewandowski a intrat definitiv în istoria fotbalului

Bayern a făcut spectacol în Bundesliga, scor 5-2 cu Augsburg, iar Robert Lewandowski a marcat un gol pentru istorie. Atacantul lui Bayern a reuşit golul cu numărul 41 din actualul sezon în confruntarea cu Augsburg şi i-a depăşit recordul legendarului Gerd Muller, devenind astfel primul jucător care atinge o astfel de bornă.

Atacantul polonez a reuşit performanţa în doar 29 de meciuri, iar maniera în care a făcut-o a fost de-a dreptul dramatică. Lewandowski a marcat în minutul 90 al meciului, în ultima etapă din Bundesliga. Recordul legendarului Gerd Muller era deţinut din 1972.

Robert Lewandowski
profimediaimages.ro

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii