Închide meniul

Robert Lewandowski, în istoria fotbalului! A depăşit recordul legendarului Gerd Muller în ultimul minut al campionatului, în Bayern – Augsburg 5-2!

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2021, 18:33

Robert Lewandowski, în istoria fotbalului! A depăşit recordul legendarului Gerd Muller în ultimul minut al campionatului, în Bayern – Augsburg 5-2!

profimediaimages.ro

Robert Lewandowski

  • Robert Lewandowski a intrat definitiv în istoria fotbalului
  • Atacantul polonez a depăşit recordul legendarului Gerd Muller

Robert Lewandowski a intrat definitiv în istoria fotbalului în ultimul minut al confruntării Bayern – Augsburg, scor 5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a intrat definitiv în istoria fotbalului

Bayern a făcut spectacol în Bundesliga, scor 5-2 cu Augsburg, iar Robert Lewandowski a marcat un gol pentru istorie. Atacantul lui Bayern a reuşit golul cu numărul 41 din actualul sezon în confruntarea cu Augsburg şi i-a depăşit recordul legendarului Gerd Muller, devenind astfel primul jucător care atinge o astfel de bornă.

Reclamă

Atacantul polonez a reuşit performanţa în doar 29 de meciuri, iar maniera în care a făcut-o a fost de-a dreptul dramatică. Lewandowski a marcat în minutul 90 al meciului, în ultima etapă din Bundesliga. Recordul legendarului Gerd Muller era deţinut din 1972.

Reclamă
Citește și:

Cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Robert Lewandowski este mare favorit pentru „Gheata de Aur”. În acest moment, Messi, 30 de goluri în La Liga, şi Cristiano Ronaldo, 29 de goluri în Serie A, se luptă cu atacantul polonez pentru mult râvnitul trofeu.

Robert Lewandowski
Twitter Champions League

Bayern Munchen, campioană pentru al noulea sezon la rând

Bayern Munchen a câştigat titlul în urmă cu două etape. Bavarezii aveau 7 puncte peste RB Leipzig, cu 3 etape rămase de jucat. Înfrângerea echipei lui Nagelsmann, cel care va prelua din vară pe Bayern, i-a făcut campioni pe bavarezi.

În ultima etapă, Bayern a făcut spectacol, scor 5-2 cu Augsburg. Gouweleeuw, autogol, Gnabry, Kimmich şi Coman au marcat în prima repriză, iar Hahn şi Florian Niederlechner au redus din diferenţă în a doua jumătate a meciului. Tabela a fost închisă de Robert Lewandowski, care a marcat golul cu numărul 41, în minutul 90.

Reclamă 4 / 0/3

Este al 9-lea titlu consecutiv pentru Bayern Munchen. În ultimele două decenii, bavarezii au cucerit de 15 ori coroana de campioni. În istoria clubului, Bayern a cucerit 31 de titluri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee
Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern
La Liga • 26 feb., 18:10
Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern