Închide meniul

VIDEO | "Bruce Lee" Ibrahimovic a şocat la revenirea la AC Milan! Momentele inedite oferite de Zlatan înainte să intre pe teren

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 10 ianuarie 2021, 6:07

VIDEO | "Bruce Lee" Ibrahimovic a şocat la revenirea la AC Milan! Momentele inedite oferite de Zlatan înainte să intre pe teren

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan şi a făcut show încă de la încălzire

Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat în luna noiembrie a anului trecut, în meciul cu Napoli. Problemele au fost mai grave decât s-a crezut iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan

Suedezul în vârstă de 39 de ani a fost nevoit să aştepte timp de 48 de zile ca să joace din nou pentru AC Milan. Revenirea a avut loc în meciul de sâmbătă cu Torino. 

Zlatan a intrat în minutul 85, în locul lui Rafael Leao, unul dintre marcatorii gazdelor. Milan s-a impus cu 2-0 şi are un avans de patru puncte în funtea clasamentului, dar a jucat un meci în plus faţă de rivale.

Zlatan Ibrahimovic, show la încălzire în meciul dintre AC Milan şi Torino

Ibrahimovic nu a avut timp să facă spectacol pe teren, dar s-a ocupat de asta la încălzire! Suedezul a surprins cu mişcările acrobatice. A folosit unul dintre membrii staff-ului şi a lovit cu piciorul peste capul acestuia!

Reclamă

Fanii s-au amuzat pe reţelele sociale şi l-au comparat pe Zlatan cu Bruce Lee.

Tătăruşanu a fost rezervă în meciul cu Torino şi a privit momentul de pe bancă. Antrenorul Pioli a fost amuzat de mişcările lui Zlatan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și