Închide meniul

VIDEO | Cagliari – Parma 4-3. Dramă în Italia! Man şi Răzvan Marin au marcat în cel mai nebun meci din Serie A. Parma a pierdut dramatic cu două goluri primite în prelungiri. Lucescu, aproape de titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 20:42

VIDEO | Cagliari – Parma 4-3. Dramă în Italia! Man şi Răzvan Marin au marcat în cel mai nebun meci din Serie A. Parma a pierdut dramatic cu două goluri primite în prelungiri. Lucescu, aproape de titlu

profimediaimages.ro

Cagliari - Parma şi Shakhtar - Dinamo Kiev, LIVE TEXT pe AS.ro

Răzvan Marin (Cagliari) şi Dennis Man (Parma) au înscris câte un gol, sâmbătă seară, în meciul dintre echipele celor doi români, contând pentru etapa a a XXXI-a a campionatului Italiei. Cagliari, echipa gazdă, s-a impus cu scorul de 4-3, revenind după ce Parma a condus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a marcat în minutul 60 pentru oaspeţi, iar Marin a înscris în minutul 66. Parma a mai înscris prin Pezzella ‘5 şi Kucka ’31.

Pentru Cagliari au mai marcat, în afară de Marin, Pavoletti ’39, Pereiro ‘90+2 şi Cerri ‘90+4. 

Răzvan Marin a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 30. Man a jucat până în minutul 72, iar celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a intrat pe teren în minutul 46.

Update: Cagliari – Parma 4-3. Alberto Cerri a marcat golul victoriei pentru formaţia lui Leonardo Semplici!

Reclamă

Update: Cagliari – Parma 3-3. Gaston Pereiro a egalat pentru gazde!

Update: Cagliari – Parma 2-3. GOOOL Răzvan Marin! Internaţionalul român a ajuns şi el la cota 2 în Serie A, cu o "torpilă" de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI GOLUL LUI RĂZVAN MARIN!

Update: Cagliari – Parma 1-3. GOOOL Dennis Man! Internaţionalul român a ajuns la al doilea gol în Serie A.

VEZI AICI GOLUL REUŞIT DE DENNIS MAN!

Update: Cagliari – Parma 1-2. Pavoleti a redus din diferenţă. 

Update: Cagliari – Parma 0-2. Juraj Kucka a majorat avantajul oaspeţilor.

Update: Cagliari – Parma 0-1. Giuseppe Pezzella a deschis scorul!

Update: Cagliari – Parma 0-0. A început duelul românilor din Serie A! Dennis Man şi Răzvan Marin sunt titulari. Valentin Mihăilă se află pe banca de rezerve.

Reclamă

Update: Chelsea – Manchester City 1-0. Londonezii au obţinut biletele pentru marea finală.

Update: Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Victorie uriaşă pentru formaţia lui Mircea Lucescu! Jucătorii antrenorului român au învins rivala Şahtior şi au un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului. 

Update: Chelsea – Manchester City 1-0. Hakim Ziyech a deschis scorul!

Update: Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. Echipa lui Lucescu a deschis scorul în derby! Carlos De Pena a marcat pentru formaţia antrenorului român. 

Update: Fluier de start în Chelsea – Manchester City.

Update: A început Şahtior – Dinamo Kiev! Mircea Lucescu are meci uriaş pentru un nou titlu în Ucraina.

Update: Wolsburg – Bayern 2-3. Final de meci. Bavarezii au câştigat la limită. 

Update: Wolsburg – Bayern 2-3. Meci nebun pe "Volkswagen Arena". Maximilian Philipp a redus din diferenţă, iar gazdele caută egalarea.

Update: Wolsburg – Bayern 1-3. S-au marcat nu mai puţin de 4 goluri în prima repriză. Wout Weghorst a redus din diferenţă pentru gazde, în timp ce puştiul Musiala a reuşit "dubla" şi a ajuns la cota 6 în actualul sezon de Bundesliga.

Update: Wolsburg – Bayern 0-2. Bavarezii fac spectacol în Germania! Musiala şi Choupo-Moting au marcat pentru formaţia lui Hansi Flick.

Update: Au început meciurile zilei din Bundesliga. Bayern are meci de foc cu Wolsburg.

Cagliari – Parma, duelul românilor în Serie A

Parma continuă lupta pentru evitarea retrogradării în Italia. Echipa lui Man şi Mihăilă are duel cu Cagliari, formaţia lui Răzvan Marin, care are şi ea probleme în privinţa retrogradării. Înaintea duelului, "cruciaţii" se află pe locul 19, cu 20 de puncte, în timp ce sardinienii se află pe locul 18, cu 22 de puncte.

Şahtior – Dinamo Kiev. Mircea Lucescu luptă pentru titlu în Ucraina

Dinamo Kiev, formaţia lui Mircea Lucescu, este din ce în ce mai aproape de titlu în Ucraina. Astăzi, elevii antrenorului român au derby cu Şahtior. Înaintea duelului de foc, clubul antrenat de "Il Luce" se află pe primul loc, cu 52 de puncte, în timp ce "minerii" ocupă poziţia secundă, cu 45 de puncte.

Chelsea şi Manchester City luptă pentru biletele finalei Cupei Angliei

Chelsea şi Manchester City, cele două echipe din Anglia calificate în semifinalele Ligii Campionilor, au duel de foc în penultimul act al Cupei Anglei. Aguero va lipsi din tabăra "cetăţenilor", în timp ce Kovacic şi Andreas Christensen nu vor evolua pentru londonezi.

Meciurile zilei în Europa: 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și