Close

Video emoționant! Ultimele cuvinte ale lui Maradona: ”Mă simt terminat, dar când sunt înconjurat de oameni buni, ies din vizuină!”

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 3 februarie 2021, 11:24

Cu puțină vreme înainte de a pleca, Diego Maradona, vizibil obosit și cu bandajul ”primit” după operația de îndepărtare a cheagului, se adresează medicului său. Spune că se simte terminat, dar, atunci când găsește compasiune la cei din jur, e mai ok. Dieguito avea să se stingă pe 25 noiembrie 2020

Reclamă

Vizibil obosit, cu un bandaj ”primit” după operația pe care a suferit-o pentru îndepărtarea cheagului de pe creier, Diego Armando Maradona vorbește din bucătărie, din fața unei farfurii de supă. Alături e fosta sa tovarășă de viață, Veronica Ojeda. I se adresează medicului său, cel care, în mod normal, ar fi trebuit să fie lângă el. Imaginile sunt ultimele cu Dieguito în viață. 

Reclamă

”Sunt terminat, dar viața merge înainte. Știi că nu-mi place tipul acesta de intimități, dar, în fine… Când sunt înconjurat de oameni buni, ies din vizuina mea. Pupicei, Luque. Leopoldo Jaconto Luque”, sunt cuvintele astrului. 

Maradona avea să se stingă în dimineața zilei de 25 noiembrie, la 60 de ani. Imaginile apărute, ultimele cu el în viață, sunt greu de catalogat. O ironie la adresa celui care era plecat, deși trebuia să aibă grijă de el? Un fel de rămas bun? O comparație între el, cel rău, și ”oamenii buni”, rămași lângă D10S? Câteva vorbe de mulțumire? Cine poate ști…

Înregistrările şocante cu Leopoldo Luque, medicul lui Diego Maradona

Leopoldo Luque a fost înregistrat în timp ce îi cerea detalii unui asociat despre starea de sănătate a lzui Diego Maradona.

"La Bario San Andres. Trebuie să ajungi tot acolo unde mergem noi mereu, la Santa Maria de Tigre. Și ții drumul, mergi până când dai în strada Italia. La Italia stă. O să îți dau locația mai târziu. Da, idiotule, pare că a făcut stop cardio-respirator! Grasul va muri făcând pe el. Habar nu am ce a făcut", sunt fragmente din înregistrarea care a şocat-o pe fiica lui Diego Maradona.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
11:45 NEWS ALERTEdi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională: „Dacă nu se întâmplă asta, nu mă mă urc în avion!” 11:30 Edi Iordănescu surprinde înainte de România – Bosnia: „Puteau fi şi alte nume de selecţioneri!”. Ce spune despre viitorul său la echipa naţională 10:42 Sorana Cîrstea, reacţie plină de emoţie după retragerea lui Roger Federer: „Nu-mi aduc aminte ultima dată când am plâns atât de tare!” 9:57 Ce a spus Ladislau Boloni când a aflat că Edi Iordănescu poate rămâne la naţională chiar şi în cazul unei retrogradări în Liga C. „Ţine de FRF!” 9:12 FotoS-a aflat ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurenţiu Reghecampf, înainte să înceapă bătaia: „Am dat imaginile la poliţie!” 8:36 Mihai Stoica cere o „revoluţie” în fotbalul din România: „Modelul maghiarilor trebuie urmat!”. Ce selecţioner şi-ar dori 8:10 Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB: „Talent deosebit, dar nu poate fugi. E grăsuţ!” 0:19 FotoPrima reacţie a lui Gigi Becali, după bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: „Păi ce să faci, tată?!” 0:10 „E ultimul meci al lui Edi Iordănescu la naţională?”. Mihai Stoichiţă a răbufnit! Mesaj direct pentru contestatarii selecţionerului înainte de România – Bosnia 24
sept.
23:22
Mihai Stoica şi Basarab Panduru au vorbit despre demiterea lui Edi Iordănescu: „Ce poate fi mai rău? / Să te bată Luxemburg!” Posibili înlocuitori
Pe același subiect
Oleksandr Shapoval și-a pierdut viața în război pe 12 septembrie
Diverse • 15 sept., 19:32
Destin tragic pentru starul din Ucraina care s-a înrolat in armată: ”Memorie eternă eroilor!”
Colaj Gigi Becali şi Regina Elisabeta a II-a
Extra • 12 sept., 14:51
Gigi Becali, declaraţie incredibilă după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Nu mă interesează, nu e sângele meu!”
Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB
Extra • 9 sept., 19:30
Mihai Stoica, marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Eram în Barcelona când a murit Johan Cruyff, în Craiova la moartea lui Ilie Balaci, iar acum în Londra…”
Close