Închide meniul

VIDEO | FABULOS! Faza începutului de an. Şi-a oprit un adversar cu ajutorul arbitrului. Acesta a căzut "secerat", iar imaginile au devenit virale!

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 11:42

VIDEO | FABULOS! Faza începutului de an. Şi-a oprit un adversar cu ajutorul arbitrului. Acesta a căzut "secerat", iar imaginile au devenit virale!

Captură TRWTV

Fază virală în Malaezia

  • Jucătorul se pregătea să marcheze
  • Arbitrul s-a prăbușit peste el

Faza a avut loc în timpul partidei dintre Kelantan și Perak 2, din eșalonul secund din Malaezia. Incidentul s-a petrecut în minutul 39, la un atac al gazdelor. După o acțiune bine construită, Kelantan a adus mingea într-o poziție periculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fază incredibilă în Malaezia. Un arbitru s-a prăbușit peste un jucător

Un jucător al oaspeților se pregătea să degajeze, dar s-a trezit cu arbitrul în cârcă. "Centralul" a fost împins de un fotbalist de la Kelantan. Jocul a fost oprit şi mingea le-a fost acordată celor de la Perak 2.

S-a terminat 1-0 pentru oaspeți. Perak 2 a înscris golul decisiv în minutul 49. A fost prima partidă din noul sezon din liga a doua din Malaezia.  

Reclamă

Fază virală și în Algeria

O altă fază virală s-a petrecut, săptămâna trecută, într-un meci din campionatul U21 din Algeria. Un copil de mingi a intrat pe teren și a degajat balonul din fața porții goale.

Arbitrul a lăsat faza să continue, iar golul nu a fost acordat.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile