Închide meniul

VIDEO | Faza anului în fotbal! Un copil de mingi a respins mingea din faţa porţii şi a evitat golul! Ce decizie a luat arbitrul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 11:23

VIDEO | Faza anului în fotbal! Un copil de mingi a respins mingea din faţa porţii şi a evitat golul! Ce decizie a luat arbitrul

Captură Football Algerian

Faza anului în fotbal

Faza s-a petrecut în timpul meciului dintre HB Chelghoum Laid și MSB Batna, în campionatul U21 din Algeria. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeții au plecat pe un contraatac după ce portarul advers a urcat în atac. Un jucător a trimis mingea spre poarta goală, dar nu și-a imaginat ce a urmat.

Un copil de mingi a salvat un gol în Algeria

Copilul de mingi nu a fost de acord ca echipa favorită să mai încaseze un gol. A intrat chiar el pe teren și a degajat puternic balonul din fața porții.

Arbitrul a lăsat faza să continue, iar golul nu a fost acordat. "Din păcate" pentru copilul de mingi, echipa lui a pierdut cu 3-5.

Reclamă

Cel mai tare gol al începutului de an

O altă fază virală s-a petrecut într-un meci din liga a cincea din Anglia. Deși suntem abia la sfârșitul lunii februarie, e posibil să fi asistat deja la cel mai tare gol din 2021.

Faza s-a petrecut în minutul 73 al partidei dintre Notts County și Oxford City, din FA Trophy. Elisha Sam a fost autorul golului, un belgian de 23 de ani. S-a terminat 3-1 pentru Notts County. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și