Închide meniul

VIDEO | Infectat cu COVID-19, Sergio Ramos trage de fiare acasă: "Corona cine? Vom reveni!" Spaniolii i-au compus o melodie: "Legenda"

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 6:59

Reclamă
VIDEO | Infectat cu COVID-19, Sergio Ramos trage de fiare acasă: "Corona cine? Vom reveni!" Spaniolii i-au compus o melodie: "Legenda"

profimediaimages

Sergio Ramos, în formă maximă

Deși a împlinit 35 de ani pe 30 martie, Sergio Ramos este într-o formă fizică remarcabilă. Căpitanul "galacticilor" a avut un mesaj motivațional pentru fanii care îi așteaptă revenirea pe teren. Recent, Ramos a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Corona cine? Vom reveni! Nu puneți asta la îndoilă!", a scris Sergio Ramos pe contul oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Spaniolii i-au compus o piesă lui Sergio Ramos

Infectarea cu COVID-19 a fost cea mai recentă lovitură suferită de căpitanul lui Real Madrid. Sergio Ramos a fost accidentat de cinci ori în acest sezon și a absentat de la jumătate din partide. 

Sergio Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 101 de goluri pentru "galactici". Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid. Drept mulţumire, spaniolii i-au compus o piesă intitulată "Legenda Sergio Ramos".

Reclamă
Reclamă 4

ASCULTĂ AICI PIESA DEDICATĂ LUI SERGIO RAMOS

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă la fel ca Sergio Ramos! În perioada 9 aprilie – 7 mai îţi oferim 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii AICI la concursul WorkOUT from Home

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Reclamă

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Am oferit deja un premiu, dar mai poţi câştiga un aparat Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și