Închide meniul

VIDEO | Îşi merită toţi banii! Lionel Messi a înscris o "bijuterie" de gol! Căpitanul Barcelonei a executat perfect o lovitură liberă cu Athletic Bilbao

Alexandru Ivan Publicat: 31 ianuarie 2021, 19:42

Reclamă
VIDEO | Îşi merită toţi banii! Lionel Messi a înscris o "bijuterie" de gol! Căpitanul Barcelonei a executat perfect o lovitură liberă cu Athletic Bilbao

Hepta

Messi, gol superb

În plin scandal, Lionel Messi face ce știe el mai bine. Argentinianul a transformat impecabil o lovitură liberă și a ajuns la 12 goluri în acest sezon din La Liga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, execuție de excepție din lovitură liberă 

Barcelona a primit o lovitura liberă în preajma careului, în minutul 20, iar argentinianul a capturat imediat balonul. Acesta nu i-a dat nicio şansă portarului și a trimis mingea în plasa laterală. Execuția lui Messi a fost fabuloasă!

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI MESSI 

A fost al 650-lea gol reușit de Messi în tricoul Barcelonei. În La Liga, el a punctat de 456 de ori de la momentul debutului său. 

Lionel Messi, ca și plecat de la Barcelona 

Ultimele dezvăluiri ar putea să-i grăbească plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Acesta și-a exprimat și în trecut dorința să părăsească Catalunya, dar Josep Bartomeu i-a interzis acest lucru. 

Reclamă

Spaniolii au dezvăluit că argentinianul a încasat peste 555 de milioane de euro în ultimii 4 ani. Spaniolii susţin că valoare brută a actualului său contract este de 555.237.619 de euro, sumă care intră în conturile lui Messi până la expirarea contractului, ce va avea loc în această vară. Aici vorbim de salariul jucătorului, de drepturile de imagine, dar şi de bonusurile pentru anumite obiective. 

Lumea fotbalului s-a arătat revoltată de cifrele astronomice din contractul lui Lionel Messi cu Barcelona. În aceste condiții, plecarea sa de pe Camp Nou pare iminentă.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și