Închide meniul

VIDEO | Joan Laporta a negociat cu Messi în direct! Ce a putut să îi spună preşedintele Barcelonei în timpul conferinţei de prezentare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2021, 17:55

VIDEO | Joan Laporta a negociat cu Messi în direct! Ce a putut să îi spună preşedintele Barcelonei în timpul conferinţei de prezentare

profimediaimages.ro

Joan Laporta a negociat cu Messi

Viitorul argentinianului este incert, mai ales după eliminarea din Liga Campionilor. Totuşi, Joan Laporta îi linişteşte pe fanii Barcelonei şi asigură că va face tot ce este posibil pentru ca Messi să rămână pe "Camp Nou". Acesta chiar "a negociat" în direct cu legenda catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vom încerca să luăm decizii, cum ar fi aceea de a-l convinge să rămână. Este cel mai bun din istorie şi, iartă-mă Leo, dar te iubesc şi eu şi Barcelona. Vom face tot ce se poate. Ştii că nu poţi să pleci, Leo! Dacă stadionul va fi plin, sunt sigur că nu vei putea pleca.", a spus Laporta.

Contractul lui Messi expiră în vara acestui an. Cotat la 80 de milioane pe site-urile de specialitate, starul argentinian mai poate cuceri două trofee în acest sezon: titlul în La Liga şi Cupa Spaniei.

În februarie 2002, Leo Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona. De-a lungul anilor, acesta a cucerit şase Baloane de Aur, 10 titluri în La Liga şi 4 Ligi ale Campionilor.

Reclamă

Lionel Messi e uriaș! Încă o performanță pentru starul Barcelonei. E singurul din istoria La Liga care a reușit asta

În meciul cu Huesca, Lionel Messi a deschis scorul pentru Barcelona şi a ajuns la 21 de goluri în acest sezon de La Liga. Este al 13-lea sezon consecutiv când starul catalanilor atinge această bornă. Argentinianul este primul jucător din istorie care reușește asta!

Tot la meciul cu Huesca, Lionel Messi a egalat recordul lui Xavi pentru cele mai multe prezențe din istoria Barcelonei. A fost partida cu numărul 767 pentru starul argentinian în tricoul grupării catalane. Noul record de apariții va fi stabilit sâmbătă, la meciul cu Real Sociedad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Joan Laporta, mesaj pentru Leo Messi
  • Argentinianul, performanţă incredibilă pentru Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și