Închide meniul

VIDEO | Jose Mourinho, cea mai tare aroganţă. "Toţi cred că pot vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 16:48

VIDEO | Jose Mourinho, cea mai tare aroganţă. "Toţi cred că pot vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

DPA Images / Neil Hall via Hepta

Jose Mourinho, mesaj dur pentru cei care au îndrăznit să-l conteste

Jose Mourinho a fost aspru criticat după ce Tottenham a fost eliminată din Europa League de Dinamo Zagreb, deşi câştigase meciul tur, de la Londra, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: "Toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

Portughezul le-a transmis acestora un mesaj scurt, în care le-a spus că nu ştiu despre ce vorbesc.

"Nu cred că cineva merge să discute despre rachete cu oamenii de la NASA, dar toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie. Asta e frumusețea fotbalului, m-am obișnuit", a declarat Mourinho, care după meciul din Croaţia a mers în vestiarul gazdelor ca să îi felicite pe jucători.

Managerul lui Tottenham a mai spus că antrenează pentru fanii numeroşi pe care îi are în întreaga lume.

Reclamă

Jose Mourinho: "Am atât de mulţi 'Mourinista' în lume, încât joc pentru ei"

"Sincer, îmi iau puterea de la mine însumi, de la oamenii pe care îi iubesc şi de la oamenii care ştiu că mă iubesc pe mine. Chiar dacă pe mulţi dintre ei nu îi cunosc, nu i-am întâlnit niciodată. Obişnuiam să le spun 'Mourinistas', aşa cum se obişnuieşte în Portugalia cu susţinătorii unui club.

De exemplu, dacă ţii cu Porto, spui 'portista'… şi dacă eşti cu Mourinho, spui 'Mourinista'. Am atât de mulţi 'Mourinista' în lume, încât joc pentru ei", a mai transmis Jose Mourinho.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a vorbit în timpul unei acţiuni promoţionale organizate de Tottenham pentru fanii din Singapore.

Recomandări
  • Jose Mourinho, mesaj dur pentru cei care l-au contestat
  • Portughezul se consideră printre cei mai buni antrenori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și