Închide meniul

VIDEO | Jose Mourinho, cea mai tare aroganţă. "Toţi cred că pot vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 16:48

VIDEO | Jose Mourinho, cea mai tare aroganţă. "Toţi cred că pot vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

DPA Images / Neil Hall via Hepta

Jose Mourinho, mesaj dur pentru cei care au îndrăznit să-l conteste

Jose Mourinho a fost aspru criticat după ce Tottenham a fost eliminată din Europa League de Dinamo Zagreb, deşi câştigase meciul tur, de la Londra, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: "Toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie"

Portughezul le-a transmis acestora un mesaj scurt, în care le-a spus că nu ştiu despre ce vorbesc.

"Nu cred că cineva merge să discute despre rachete cu oamenii de la NASA, dar toată lumea crede că poate vorbi despre fotbal cu unul dintre cei mai importanți antrenori din istorie. Asta e frumusețea fotbalului, m-am obișnuit", a declarat Mourinho, care după meciul din Croaţia a mers în vestiarul gazdelor ca să îi felicite pe jucători.

Managerul lui Tottenham a mai spus că antrenează pentru fanii numeroşi pe care îi are în întreaga lume.

Reclamă

Jose Mourinho: "Am atât de mulţi 'Mourinista' în lume, încât joc pentru ei"

"Sincer, îmi iau puterea de la mine însumi, de la oamenii pe care îi iubesc şi de la oamenii care ştiu că mă iubesc pe mine. Chiar dacă pe mulţi dintre ei nu îi cunosc, nu i-am întâlnit niciodată. Obişnuiam să le spun 'Mourinistas', aşa cum se obişnuieşte în Portugalia cu susţinătorii unui club.

De exemplu, dacă ţii cu Porto, spui 'portista'… şi dacă eşti cu Mourinho, spui 'Mourinista'. Am atât de mulţi 'Mourinista' în lume, încât joc pentru ei", a mai transmis Jose Mourinho.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani a vorbit în timpul unei acţiuni promoţionale organizate de Tottenham pentru fanii din Singapore.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și