Închide meniul

VIDEO | Kylian Mbappe, "dublă" superbă în Bayern – PSG! Starul de 22 de ani a scris istorie în Champions League. Cifre fabuloase!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 19:48

VIDEO | Kylian Mbappe, "dublă" superbă în Bayern – PSG! Starul de 22 de ani a scris istorie în Champions League. Cifre fabuloase!

Profimediaimages

Kylian Mbappe a deschis scorul în Bayern-PSG

Starul campioanei Franţei a avut nevoie de numai 149 de secunde pentru a-l învinge pe Manuel Neuer. A semnat astfel cel mai rapid gol primit de deţinătoarea trofeului, în fazele eliminatorii ale Ligii, în ultimii 11 ani. Ultimul jucător care a reuşit o performanţă similară a fost Wayne Rooney, cel care a înscris după 63 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a reuşit chiar "dubla", în minutul 68. Bayern reuşise să revină de la 0-2, dar Kylian nu i-a dat nicio şansă lui Neuer!

Kylian Mbappe, sezon de vis în UEFA Champions League

VEZI AICI PRIMUL GOL MARCAT DE MBAPPE ÎN POARTA LUI BAYERN

Pentru Mbappe a fost cel de-al 8-lea gol reuşit în cele 8 apariţii din acest sezon al competiţiei stelelor. Atacantul care are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro a reuşit şi 3 pase decisive!

Reclamă

Tânărul jucător şi-a depus deja candidatura la câştigarea Balonului de Aur. Mbappe are nu mai puţin de 21 de goluri în 34 de meciuri pentru PSG în UEFA Champions League. Se apropie de golgheterul all-time al parizienilor. Edinson Cavani a punctat de 30 de ori, pentru clubul din capitala Franţei, în cea mai importantă competiţie europeană.

Kylian Mbappe, mentalitate de campion

Vedeta lui PSG este de părere că reţeta succesului constă în automotivare. Campion mondial la 19 ani şi de patru ori câştigător al campionatului în Franţa, Mbappe a explicat cum a reuşit să ajungă la forma excelentă din ultimele sezoane.

"Îmi spun mereu în sinea mea că sunt cel mai bun. Bineînţeles că este important, nimeni nu o să te motiveze mai bine decât o faci tu. Trebuie să te convingi că eşti capabil să muţi munţii şi că poţi să faci lucruri măreţe. Oamenii nu o vor face. Doar tu.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu când intru pe teren îmi spun că sunt cel mai bun, chiar dacă nu am jucat în locuri unde au fost Messi sau Cristiano. Sunt jucători mult mai buni decât mine, de un miliard de ori, dar îmi spun că sunt cel mai bun. Uneori, oamenii nu înţeleg pentru că există o barieră, care nu explică ce este, de fapt, un ego.

Pentru unii, ego-ul este să nu laşi pe cineva să bată un penalty sau să ai un salariu mai mare decât un jucător de la echipa rivală. Nu e doar asta. E ceva mai mult de atât, este peste superficialitate", a declarat Mbappe pentru RMC Sport.
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și