Închide meniul

VIDEO | Kylian Mbappe, gol de pus în ramă în Brest – PSG 0-3. A rupt plasa cu un șut în vinclu, după o cursă de 40 de metri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 7:00

VIDEO | Kylian Mbappe, gol de pus în ramă în Brest – PSG 0-3. A rupt plasa cu un șut în vinclu, după o cursă de 40 de metri

profimediaimages

Kylian Mbappe, gol fabulos pentru PSG

PSG s-a impus fără emoții la Brest și s-a calificat în "optimile" Cupei Franței. "Dubla" lui Mbappe și golul lui Sarabia au asigurat o victorie clară pentru formația lui Mauricio Pochettino. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parizienii vor încerca să-și apere trofeul cucerit anul trecut. PSG se luptă și pentru titlul din Ligue 1. Formația din capitală este la două puncte în urma liderului Lille, după 28 de etape.

Brest – PSG 0-3 | Kylian Mbappe, gol de pus în ramă 

Mbappe a primit o pasă la mijlocul terenului de la Marco Veratti și a luat faza pe cont propriu. A demarat ca în meciul cu Argentina de la Campionatul Mondial din Rusia și nu s-a oprit până în poartă. 

Starul lui PSG a făcut o cursă nebună de 40 de metri. Și-a amețit un adversar înainte să șuteze necruțător, în vinclu.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA SUPER GOLUL LUI MBAPPE

Reclamă

Același Mbappe a închis tabela în minutul 73. Vedeta parizienilor a ajuns la 25 de goluri în toate competițiile în acest sezon. În total, Mbappe are 115 reușite în 156 de meciuri în tricoul lui PSG.

Echipa lui Pochettino se pregătește acum de returul cu Barcelona din "optimile" Champions League. PSG a câștigat cu 4-1 pe Camp Nou în prima manșă.

Kylian Mbappe și-ar dori să meargă la Liverpool

Deși marchează pe bandă rulantă la Paris, Mbappe pare hotărât să plece de la PSG. Cea mai probabilă destinație a starului de 22 de ani este Liverpool. 

Reclamă 4 / 0/3

El mai are contract cu PSG doar până în anul 2022. Prin urmare, campioana Franței ar putea fi nevoită să-l vândă pe Mbappe la finalului sezonului, dacă acesta nu va semna prelungirea.

150 de milioane de euro este dispusă Liverpool să achite în această vară pentru Kylian Mbappe. El este cotat la 180 de milioane de euro, conform Transfermarkt. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și