Închide meniul

VIDEO | Ladislau Boloni, ghinion incredibil! Panathinaikos a fost egalată de portarul advers în minutul 90+7. Reacţia antrenorului român

Dragoș Vasile Publicat: 21 martie 2021, 15:30

VIDEO | Ladislau Boloni, ghinion incredibil! Panathinaikos a fost egalată de portarul advers în minutul 90+7. Reacţia antrenorului român

profimediaimages.ro

Ladislau Boloni, lovit de ghinion

  • Ladislau Boloni, lovit de ghinion
  • Panathinaikos, egalată în minutul 90+7

Prima repriză dintre Asteras şi Panathinaikos a fost lipsită de reuşite. "Nebunia" a început în minutul 58, când Federico Macheda a deschis scorul. La doar un minut, fostul jucător al lui Manchester United a reuşit "dubla". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă "verzii" au fost în avantaj până în minutul 84, aceştia au ratat victoria. Elevii lui Boloni au încasat gol de la Luis Fernandez, iar finalul a fost unul incredibil. Gazdele au marcat golul de 2-2 în minutul 90+7. Autorul golului a fost portarul Nikos Papadopoulos!

Reclamă

Ladislau Boloni: "Această frustrare ne va ajuta pe viitor"

În urma acestui rezultat, Panathinaikos rămâne pe locul 5 în SuperLigă, cu 46 de puncte. În următoarele două etape, echipa lui Boloni are două meciuri de foc: cu PAOK, pe teren propriu, şi cu Olympiakos, în deplasare.

"A fost un meci pe care l-am avut în mână, mai ales în repriza a doua. Cred că, în ultimele 15 minute, am făcut puțin pasul înapoi. În acel moment am plătit pentru asta.

Reclamă

Având în vedere modul în care s-a desfășurat meciul și faptul că am făcut remiză, sper că vom continua bine. Suntem dezmăgiți cu toții, dar cred că această frustrare ne va ajuta pe viitor", a declarat Boloni, la final.

Final de aventură pentru Boloni în Grecia

Ladislau Boloni este aproape de finalul aventurii în Grecia. Potrivit presei elene, antenorul român va fi demis de la Panathinaikos. Tehnicianul român a fost numit "principal" la gruparea elenă în octombrie 2020. El are contract până în iunie 2022.

"Îndepărtarea antrenorului va fi anunţată în curând. Boloni a pierdut controlul vestiarului şi problemele din interior au demonstrat că Panathinaikos are probleme interne serioase", anunțau jurnaliștii de la Ethnos.gr.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”
Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB - Sepsi
Liga 1 • 12 mart., 8:41
„Am asta în plan!” Motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1
Ligue 1 • 10 mart., 20:47
Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Metz continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare
Ladislau Boloni a "spart gheaţa" în Franţa | Metz, prima victorie după trei luni
Ligue 1 • 3 mart., 18:44
Ladislau Boloni a „spart gheaţa” în Franţa! Metz, prima victorie după trei luni