Închide meniul

VIDEO | Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei! Primele imagini cu starul argentinian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2020, 15:44

VIDEO | Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei! Primele imagini cu starul argentinian

DPA Images via Hepta

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei

Messi a decis să mai rămână cel puţin un sezon la Barcelona, iar astăzi s-a prezentat la antrenamentele echipei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, lunea trecută. Messi a anunţat la finalul săptămânii că va rămâne la Barcelona. 

Lionel Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2021 şi o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. 

Lionel Messi rămâne la Barcelona până în 2021

"Când i-am comunicat soţiei şi copiilor că vreau să plec, a fost o dramă pentru ei. Toţi au început să plângă, copiii mei nu îşi doreau să plece de la Barcelona. Nu voiau să îşi schimbe şcoala.

Nu aș merge niciodată la tribunal împotriva clubului pe care îl iubesc, cel care mi-a dat totul încă din primul moment", a declarat Lionel Messi pentru jurnaliştii de la Goal.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și