Închide meniul

VIDEO | Moment uluitor în timpul meciului echipei lui Mircea Lucescu! Un fan, bătut cu cureaua în tribună. Imagini de necrezut

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 18:21

VIDEO | Moment uluitor în timpul meciului echipei lui Mircea Lucescu! Un fan, bătut cu cureaua în tribună. Imagini de necrezut

Captură Youtube

Imagini uluitoare din timpul meciului lui Dinamo Kiev

În meciul Zoria şi Dinamo Kiev s-au marcat două goluri, însă faza partidei a venit din tribună. Un suporter a fost bătut cu cureaua, în timp ce era ţinut de un alt fan. Preţ de câteva secunde, o parte din spectatorii prezenţi la meci şi-au luat ochii de la fotbalişti, iar toată atenţia a fost îndreptată spre momentul în care fanul era bătut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, acesta a pierdut un pariu, unul destul de dureros. Ceea ce nu ştiau protagoniştii momentului era faptul că toate camerele erau îndreptate spre ei, iar imaginile de necrezut urmau să ajungă în întreaga lume.

Faza uluitoare poate fi văzută la minutul 1:04!

Duelul Zoria – Dinamo Kiev s-a încheiat cu victoria echipei lui Mircea Lucescu, scor 2-0. Cele două reuşite au venit la un interval de 4 minute. Besiedin a deschis scorul, în minutul 55, iar Sydorchuk a închis tabela, în minutul 59.

Reclamă

Dinamo Kiev, lider în Ucraina. Mircea Lucescu: "Sunt fericit!"

În urma succesului de astăzi, Dinamo Kiev rămâne lider în Ucraina, cu 43 de puncte obţinute după 18 etape. Rivala Şahtior se află pe poziţia secundă, cu 39 de puncte.

La finalul meciului, "Il Luce" a vorbit despre prestaţia elevilor săi şi a arătat cu degetul programul încărcat al echipei.

"A fost un meci intens. În repriza a doua am început să ne asumăm riscuri. Am avut succes, dar şi rivalii au avut momentele lor. Organizarea, calitatea şi ritmul au fost la fel pentru ambele echipe. Sunt fericit pentru cum s-au pregătit băieţii, cum au realizat ceea ce voiam de la ei pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Noi avem un program dificil. Am jucat aşa de o lună, două meciuri pe săptămână. E dificil pentru jucători. Avem fotbalişti care încă nu s-au recuperat complet – Garmash, Popov, Tymchik – dar şi jucători care sunt accidentaţi – Verbic şi Băluţă. Au nevoie de timp. Sunt fericit pentru cum s-au pregătit băieţii, cum au realizat ceea ce voiam de la ei pe teren." a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Peste 4 zile, Dinamo Kiev joacă în Europa League returul cu Villareal. Elevii legendarului antrenor au pierdut în primul meci cu 0-2 pe teren propriu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și