Închide meniul

VIDEO. Nabil Fekir, reușită nebună în La Liga! "Gol maradonian!" Și-a umilit adversarii, după o cursă de 45 de metri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 7:00

VIDEO. Nabil Fekir, reușită nebună în La Liga! "Gol maradonian!" Și-a umilit adversarii, după o cursă de 45 de metri

profimediaimages

Gol fenomenal în La Liga

"Gol maradonian" a titrat cotidianul AS după reușita lui Nabil Fekir. Francezul a primit o pasă banală la jumătatea terenului și s-a hotărât să ia faza pe cont propriu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A depășit patru adversari în cursa de 45 de metri către poartă. Finalizarea a fost cireașa de pe tort. Fekir a trimis balonul printre picioarele portarului advers.

VIDEO AICI CU GOLUL NEBUN ÎNSCRIS DE NABIL FEKIR.

Nabil Fekir, gol de pus în ramă în Betis – Levante 2-0

A fost doar al treilea gol din acest sezon de La Liga pentru Nabil Fekir. El mai are cont și șase assist-uri. Împotriva lui Levante, francezul a făcut cel mai bun joc din acest sezon.

Reclamă

Fekir se află la Betis din iulie 2019. Spaniolii îi achitau aproape 20 de milioane de euro lui Olympique Lyon pentru serviciile sale. În prezent este cotat la 25 de milioane de euro. În decembrie 2018, Fekir valora 70 de milioane de euro.

Real Betis se luptă să prindă un loc de Europa League la finalul sezonului. "Verzii" sunt în prezent pe poziția a 6-a. Betis traversează o formă excelentă, cu cinci victorii în ultimele șase etape. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și