Închide meniul

VIDEO Nicolae Stanciu i-a cucerit pe cehi! E jucătorul lunii în campionat! "Nu joc singur"

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 10:30

Reclamă
VIDEO Nicolae Stanciu i-a cucerit pe cehi! E jucătorul lunii în campionat! "Nu joc singur"

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Slavia Praga la Wuhan

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu / Captură Youtube

"Înseamnă mult! Mă bucur că am primit acest premiu. Şi antrenorul a primit un asemenea premiu, deci îl felicit şi pe el. Acest premiu este pentru toţi jucătorii. Eu nu joc singur. Sunt fericit că am ajutat echipa, dar cel mai important lucru e că echipa joacă bine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, jucătorul lunii martie, în Cehia

Golurile de la Boleslav sunt cele mai importante. Am ratat un penalty, în meciul cu Leverkusen, dar acum am multă încredere. Nu doar eu bat penalty-urile", a spus internaţionalul român.  

Mai mult de atât, Stanciu a marcat două goluri care s-au dovedit a fi decisive şi în optimile Europa League. A înscris câte un gol în fiecare din cele două partide cu Rangers şi a obţinut calificarea în sferturile competiţiei. 

Nicolae Stanciu, mesaj special după scandalul de rasism de la Rangers – Slavia

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj împotriva rasismului alături de colegii de la Slavia Praga. Nicolae Stanciu a fost printre protagoniştii clipului creat de Slavia Praga. Acesta a fost postat de clubul ceh cu ocazia Zilei internaţionale pentru eliminarea discriminării rasiale.

Reclamă
Reclamă 4

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente. Stanciu a fost printre cei care au lansat apoi îndemnul: "Spune nu rasismului".

Campania Slaviei Praga vine la momentul potrivit, după ce meciul din Scoţia, cu Rangers, s-a terminat cu un scandal uriaş, în care unul dintre jucătorii cehilor, Kudela, a fost acuzat de rasism de Kamara.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și